Ett helitalienskt möte väntar i den första omgången av Challengerturneringen i San Benedetto. Det är formstarke Matteo Donatti som tar sig an Luca Vanni.

Matteo Donati kommer ifrån en fantastisk turnering förra veckan där han nådde semifinal efter att ha gått igenom tre kvalifikationsomgångar. Han besegrade riktiga kvalitetsspelare & jag talar om Arnaboldi, Pouille & Olivo för att nämna några. Han har ett matchfacit på 24 vinster samt 11 förluster på challengernivå under 2015 vilket får klassas som riktigt imponerande. Han kommer in i denna turnering med ett fantastiskt självförtroende & han har mycket att bygga på.

Vanni har gjort det stabilt i år & har ett matchfacit på 14-10 på Challengernivå. Förra veckan så åkte han ut i första omgången mot Federico Ferreira Silva & där fanns det mer att kräva. Han såg stundtals enormt loj ut & hade inte mycket att sätta emot den kraftiga underdogen Silva.

Donati har ett uppumpat självförtroende för förra veckans prestation i Todi. Kan inte blunda över det faktum att oddsen är 50/50 enligt spelbolagen, trots att Donati har levererat en klart bättre tennis under 2015. Nyper Donati som matchvinnare @1,95 på Unibet .

This is the stats tab
This is the post tip