Speltips River Plate - Guarani

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2015-07-15 02:00
Land:
Liga: Copa Libertadores
Odds: 3.45
Tips: X2
Tror mig har hittat lite skeva odds inför nattens semifinal i Copa Libertadores.

River Plate, är ju en storklubb i Argentina och befinner sig i toppskiktet där. Men formen är allt annat än bra. Har inte vunnit på 4 raka matcher varav 2 gjorda mål. Och då ska man veta att man har mött två lag i den nedre halvan av tabellen. Har slagit ut Boca Juniors och Cruzeiro på vägen hit.
Enligt injuriesandsuspensions.com (vet ej hur trovärdig den är) så har man två kännbara avbräck i Pisculichi och Gutierrez. Gutierrez har dock inte spelat sen sista matchen innan uppehållet, men det är en offensiv kraft som man saknar. 5 mål på 7 matcher säger en del.

Mindre namnkunniga Guarani från Paraguay står för motståndet. Kom på en tredjeplats i ligan förra året. Har inlett årets ligaspel med uddamålsförlust i premiären för att sen köra över Diaz med hela 5-0. Känns väl som att man kan ha sämre genrep inför en sån här match. På vägen till semifinal har man slagit ut både Racing Club och Corinthians, som är bägge topplag i Argentina och Brasilien. Och det fantastiska är att man inte släppte in ett enda mål i dessa dubbelmöten.
Har inga avbräck vad jag kan hitta.

Känns som att bolagen kollade lite för mycket på vad lagen heter innan man satte oddsen här. River Plate ska givetvis va favoriter här på hemmaplan, och kommer ha mest boll. Och de vet om det. Fast det tror jag att det passar bortalaget. Har varit så i tidigare matcher att man har låtit andra laget föra spelet och satsa på snabba omställningar. Har kommit till många avslut på det sättet. Sen är det ju trots allt en semifinal där annat än ens skicklighet ställs på prov. Och i det här fallet så har hemmalaget mer att förlora.

Spel: X2 Guarani. 1/5 units

EDITERAD 2015-07-14 22.15:06
Spela på River Plate - Guarani hos Unibet
Spela nu
J.Dizzle - 14 Juli 2015 - 22:15
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: