Speltips

Speltips River Plate - Guarani

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-07-15 02:00 Spela här

Speltips River Plate - Guarani
Land: Liga: Copa Libertadores
Odds: 3.45 Speltips: X2
2015-07-15 02:00 River Plate - Guarani X2 3.45 J.Dizzle

Tror mig har hittat lite skeva odds inför nattens semifinal i Copa Libertadores.

River Plate, är ju en storklubb i Argentina och befinner sig i toppskiktet där. Men formen är allt annat än bra. Har inte vunnit på 4 raka matcher varav 2 gjorda mål. Och då ska man veta att man har mött två lag i den nedre halvan av tabellen. Har slagit ut Boca Juniors och Cruzeiro på vägen hit.
Enligt injuriesandsuspensions.com (vet ej hur trovärdig den är) så har man två kännbara avbräck i Pisculichi och Gutierrez. Gutierrez har dock inte spelat sen sista matchen innan uppehållet, men det är en offensiv kraft som man saknar. 5 mål på 7 matcher säger en del.

Mindre namnkunniga Guarani från Paraguay står för motståndet. Kom på en tredjeplats i ligan förra året. Har inlett årets ligaspel med uddamålsförlust i premiären för att sen köra över Diaz med hela 5-0. Känns väl som att man kan ha sämre genrep inför en sån här match. På vägen till semifinal har man slagit ut både Racing Club och Corinthians, som är bägge topplag i Argentina och Brasilien. Och det fantastiska är att man inte släppte in ett enda mål i dessa dubbelmöten.
Har inga avbräck vad jag kan hitta.

Känns som att bolagen kollade lite för mycket på vad lagen heter innan man satte oddsen här. River Plate ska givetvis va favoriter här på hemmaplan, och kommer ha mest boll. Och de vet om det. Fast det tror jag att det passar bortalaget. Har varit så i tidigare matcher att man har låtit andra laget föra spelet och satsa på snabba omställningar. Har kommit till många avslut på det sättet. Sen är det ju trots allt en semifinal där annat än ens skicklighet ställs på prov. Och i det här fallet så har hemmalaget mer att förlora.

Spel: X2 Guarani. 1/5 units

EDITERAD 2015-07-14 22.15:06

J.Dizzle - 14 Juli, 2015, 22:15

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!