Speltips: MFF - Zalgiris

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2015-07-15 19:00
Land: Sverige
Liga: CL-kval
Odds: 1.87
Tips: U3 mål
Spelar under 3 mål asian mellan MFF och Zalgiris. Pengarna tillbaka om det blir exakt 3 mål.

MFF har dragit på sig något av en krisstämpel efter, med deras mått mätt, svaga resultat under våren och i den allsvenska omstarten. Inför den här matchen är det även krisstämpel truppmässigt:

Erik Johansson, Filip Helander och Adu kommer inte spela.

GK: Zlatan Azinovic, Marko Johansson
D: Andreas Vindheim, Pa Konate, Rasmus Bengtsson, Franz Brorsson, Yoshimar Yotàºn, Anton Tinnerholm.
MF/A: Pawel Cibicki, Tobias Sana, Oscar Lewicki, Simon Kroon, Erdal Rakip, Guillermo Molins, Magnus Wolff Eikrem, Markus Rosenberg, Jo Inge Berget, Agon Mehmeti

Lär bli en rätt offensivt balanserad elva hursomhelst.

Hareide förväntar sig defensiva litauer:
- Ja, jag tror ändå att de kommer hit för att försvara sig. De vet hur viktigt det är att komma härifrån med ett bra resultat. Jag förväntar mig ingen stormoffensiv.
Vad är då ett bra resultat för MFF att ta med sig:
- Ett bra resultat är att vinna och hålla nollan.

Malmö har gjort flest mål i allsvenskan, det är defensiven som krånglar då man släppt in mål i paritet med vad lagen på undre halvan gjort. Att i det läget spela ett underspel kanske verkar galet. Men det här är alltså del 1 i ett dubbelmöte. För litauernas del är varje minut man lyckas hålla 0-0 värdefull. Det kommer säkerligen vara utgångsläget i deras taktik. Dra ner på tempot, ta tid på sig etc.

För Malmös del är 2-0 väldigt mycket mer värt än 3-1. Spelarna i laget är såklart medvetna om hur usla man varit defensivt den senaste tiden och kommer förhoppningsvis tänka till lite när det gäller spelet på defensiv planhalva och utan boll. Finns ingen anledning att chansa och tok-satsa offensivt vid ledning, en nolla är väldigt mycket värd att ta med sig.

Sen är jag lite oroad över MFF:s offensiva spel. Rosenberg gör inga mål och känslan är att han kommer till färre lägen, han är ännu mer av en framspelare i år. Samtidigt kommer inte norrmännen loss riktigt heller. Mot Örebro i helgen hände det inte mycket alls i andra halvlek mot ÖSK:s samlade försvar, trots att man desperat skulle jaga kvittering.

Jag är rätt säker på att MFF löser ett avancemang här. Sett över 180 minuter ska man klara av det. Det här dubbelmötet kan bli något av en vändpunkt, för kvalité finns trots allt i MFF-truppen. Men på den här nivån kan alla lag försvara sig hyfsat. Ser man till svenska lagens framfart i Europa är det oftast inte mot de sämre lagen de imponerande insatserna brukar komma, det är när man är underdog.

Här ser jag framför mig att det står 0-0 ett tag, vilket ger bra läge att ställa om till över 2 mål asian, MFF över 1,5 mål eller över 1,5 mål i matchen live om det verkar som att matchen öppnar sig. Litauerna lär främst fokusera på sin defensiv medan MFF kommer spela kontrollerat och inte riskera överdrivet mycket inledningsvis de heller.

Minns förra året, då MFF spelade 0-0 hemma mot Ventspils med nöd och näppe. SÅ illa ska det väl inte behöva gå nu, men jag har svårt att se att det blir en målfest.

1/2-0?

@nokkan21EDITERAD 2015-07-15 10.04:53
  MFF - Zalgiris
Spela på Speltips MFF - Zalgiris
Polsater - 15 Juli 2015 - 10:04
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
01:00  Columbus - Tampa Bay
Ishockey - NHL - 2 money line
2.20
02:30  Raiders - Chiefs
Amfotboll - NFL - 2 hcp -2,5
1.78
04:30  Lakers - Clippers
Basket - NBA - 2 hcp -5.0
1.90
14:00  Seppi - Dzumhur
Tennis - ATP Moskva - Seppi
2.20
19:00  Örebro - Halmstad
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.74
20:00  Verdasco - Anderson
Tennis - ATP Stockholm - Verdasco
3.20
15:00  Benevento - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 2
1.65

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming