Speltips

Speltips Bohemians–Sligo

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-07-17 21:00 Spela här

Speltips Bohemians–Sligo
Land: Irland Liga: Premier League
Odds: 2.10 Speltips: 1
2015-07-17 21:00 Bohemians–Sligo 1 2.10 RalleArvid

Fredagskväll och vid det här laget vet ni vad som gäller. En favorit i repris. En framgångssaga. En rek från den gröna ön.

Bohemians ligger på femte plats i tabellen och måste gå fullt för att ha chans på Europaspel, jag tror inte att det kommer räcka men jag är övertygad om att de kommer göra allt de kan för att fortfarande ha chansen efter denna matchen mot bottenlaget Sligo. I synnerhet nu som det börjar dra ihop sig och de inte har speciellt många chanser kvar att visa upp sig för hemmapubliken denna säsong. Dessutom är laget ute efter revansch efter något så sällsynt som en förlust på hemmaplan i förra matchen (en knapp 0–1-förlust.

Sligo ligger riktigt pyrt till men man kommer rädda sig kvar som en följd av att Derry är ännu uslare vad det verkar. Två matcher i rad utan förlust, en seger och en oavgjord, har varit livsviktigt för lagets förmodade existens i högsta ligan men märk väl att båda dessa har kommit på hemmaplan. På bortaplan är det bara tokjumbon och skämtlaget Limerick som är sämre i hela ligan. Sligo har bara vunnit en match borta under hela säsongen och kryssat två, resten är förluster.

Som sagt, Sligo har hyfsat goda möjligheter att klara kontraktet men man kommer definitivt inte göra det som en följd av sitt bortaspel och man kommer definitivt inte göra det för att man har speciellt mycket grundkvalitet i sin trupp. Det får som följd att jag inte heller tror att de kommer klara sig kvar tack vare några poäng borta mot Bohemians.

Ettan spelas till 2.10 i skrivande stund.

Lycka till lads!

Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 16 Juli, 2015, 23:13

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
woland - 2015-07-17 12:59:39

Bohemians har inte vunnit över Sligo i 12 raka matcher

lolmenot - 2015-07-17 09:08:28

Tack för rek. Samma spel finns till 2.20 hos Pinnacle i skrivande stund för er som har konto där. Även alternativet -0.25 till 1.90 är intressant, likväl som DNB till 1.581 som ett ännu mer säkert alternativ. Känns mycket osannolikt att Sligo går vinnande ur kvällens match.