Speltips FC Nordsjà¦lland - Sà¸nderjyskE

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2015-07-17 18:00
Land: Danmark
Liga: Superligan
Odds: 2,10
Tips: 1
Islänningarna stod emot Rosenborgs press och förlorade bara med 0-1. Under 3 mål asian in säkert till 1,77. I kväll är det dags för premiär i danska superligan och matchen mellan FC Nordsjà¦lland - Sà¸nderjyskE. Matchen spelas på Farum Parks konstgräs där hemmalaget självklart har en fördel gentemot.

Förra säsongen
2015-04-04 Sà¸nderjyskE - FCN 1-2
2015-03-07 FCN - Sà¸nderjyskE 4-0

Danska ligan startar upp med förra säsongens ligasexa FC Nordsjà¦lland vs tian Sà¸nderjyskE. Värt att notera är ju att den danska ligan bara har uppehåll ett par veckor innan de kör igång igen för att spela någon form av vår/höst - med ett superuppehåll mitt i säsongen. Rätt skumt upplägg då lagen kan förändras oerhört mycket mitt under samma säsong. Skulle ju typ kännas som man glömt bort ställningen om allsvenskan gjorde likadant. Ja, ingen nyhet att danskar är konstiga. Hur som helst så har det bara gått ett par veckor alltså sen säsongen avslutades den 7 juni. Båda lagen har tappat spelare och förstärkt men stommen i FCN är kvar och de har sett rätt så skapliga ut på försäsongen där de mött bra lag. 1-1 mot AIK, 2-2 mot seriekonkurrenten AGF Århus och seger med 3-1 mot Ajax (!) i sin sista träningsmatch. Klart att Ajax inte toppade eller gick in till 100% men tycker ändå att påvisar att FCN behållit sin offensiva kvalitet och bör ha ett högt tempo i kropparna från att ha mött bra lag. Sà¸nderjyskE klarade sig precis från nedflyttning och tycker inte heller att försäsongsresultaten talar för att de är speciellt mycket bättre den här säsongen. Torsk med 4-2 mot Silkesborg från mot motsvarigheten till superettan följt av 1-1 mot Holstein Kiel från den tyska tredjeligan i genrepet. Inga större skadeproblem i något av lagen.

SPELTIPS
Tycker ganska många faktorer talar för hemmalaget i kväll. Tabellposition från förra säsongen som nyligen avslutades, inbördes möten där FCN krossade bortalaget med 4-0 sist det begav sig på Farums konstgräs - samt försäsongsresultaten. Då det är en premiär drar jag ner insatsen något men 2/5 units på raka ettan till 2,10 får det absolut bli. Spelas hos Unibet.

Vad säger ni?

@lellesandahl på twitter
Spela på FC Nordsjà¦lland - Sà¸nderjyskE hos Unibet
Spela nu
LelleSandahl - 17 Juli 2015 - 14:04
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: