Spelar ö2,5 mål mellan ÖSK och MFF.

MFF:s trupp:

Zlatan Azinovic, Marko Johansson.

Anton Tinnerholm, Andreas Vindheim, Kári à€rnason, Franz Brorsson, Yoshimar Yotàºn.

Tobias Sana, Guillermo Molins, Oscar Lewicki, Magnus Wolff Eikrem, Vladimir Rodic, Erdal Rakip, Pawel Cibicki, Simon Kroon, Markus Rosenberg, Agon Mehmeti, Jo Inge Berget

Fortsatt Azinovic i mål. Ingen Rasmus Bengtsson, ingen Erik Johansson och ingen Filip Helander. Kommer bli ett helt nytt mittbackspar. Till vänster lär Yotun spela, peruanen har den senaste tiden visat upp ett försvarsspel som inte hör hemma ens i korp-sammanhang. Framåt är dock alla pjäser med.

ÖSK:s trupp:

Oscar Jansson
Jacob Rinne
Daniel Björnquist
Patrik Haginge
Logi Valgardsson
Eidur Sigurbjörnsson
Erik Moberg
Ayanda Nkili
Robert Åhman Persson
Nordin Gerzic
Daniel Nordmark
Daniel Gustavsson
Kalle Holmberg
Marcus Pode
Martin Broberg
Christer Lipovac
Christoffer Wiktorsson
Sebastian Ring


Stats: MFF har gått ö2,5 i 12/15 medan ÖSK gjort det i 7/15.

Kommentar: ÖSK sårade MFF rejält i omställningarna senast. Nu är man hemma på konstgräset i Örebro och då räknar jag med ett ännu mer offensivt ÖSK. MFF får återigen möblera om i den defensiv som inte fungerat på hela säsongen.

Samtidigt ser det bra ut offensivt för MFF och skåningarna måste gå för seger i det här läget av serien - man är långt efter IFK Gbg och behöver alla poäng man kan få. Att MFF ytterst sällan går mållösa från en match i Allsvenskan - det vet vi. Oavsett om man roterar i laget eller ej är offensiven högklassig.

Med den defensiven MFF visat bör ÖSK ha goda chanser att göra mål hemma. Således - goda chanser för båda lagen att hitta nätet - då är vi en bra bit på vägen. Ett mål till? Det lär komma.

2-2? 1-2? 2-1?

ge oss mål!

This is the stats tab
This is the post tip