Speltips

Speltips Errani - Schmiedlova

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-07-19 17:00 Spela här

Speltips Errani - Schmiedlova
Land: Rumänien Liga: WTA Bukarest
Odds: 1,53 Speltips: Errani
2015-07-19 17:00 Errani - Schmiedlova Errani 1,53 Tennistipset

Det är finaldags i WTA-turneringen i Bukarest & det är två förhandstippade favoriter som ställs emot varandra. Grusspecialisten Sara Errani möter Anna Karolina Schmiedlova.

Errani är som alla vet, en enormt skicklig grusspelare. Hon ger väldigt sällan några enkla poäng, utan motståndaren måste slå igenom hennes makalösa försvar. Det svåra är att hålla samma koncentration & fokus under en hel match vilket gör att motståndarna tillslut får vika ner sig. Errani har 17-4 i matchfacit på detta underlag & vann en grustitel under början av 2015. Dessa damer möttes i finalen av grusturneringen i Rio De Janeiro, då vann Errani med 2-0 i set. Hon har endast tappat 1 set under turneringens gång & hon har verkligen imponerat stort.

Nu står alltså Schmiedlova på andra sidan som spelat en bländande tennis i turneringen. Dock har hon inte besegrat någon märkvärdig spelare. Nu tror jag dock att Errani kommer väga för tungt. Schmiedlova har 11-5 som matchfacit på gruset i år vilket får klassas som stabilt.

Errani är en av tourens bästa grusspelare utan några som helst tvivel & det kommer bli en enormt fysisk match. Långa bolldueller kommer genomsyra matchen & det kommer gynna Errani. Jag synar Errani som matchvinnare @1,53 på bet365 .

Tennistipset - 19 Juli, 2015, 01:42

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!