Speltips

Speltips Klizan - Carreno Busta

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-07-21 12:00 Spela här

Speltips Klizan - Carreno Busta
Land: Kroatien Liga: Umag
Odds: 1,9 Speltips: Klizan
2015-07-21 12:00 Klizan - Carreno Busta Klizan 1,9 Tennistipset

Slovaken Martin Klizan ställs emot spanjoren Carreno-Busta i den första omgången av Umags ATP-turnering. Två spelare som visat god form på senaste tiden ställs mot varandra & här finner jag ett klart spelvärde på Martin Klizan.

Kan tänka mig att vi får se en relativt sliten Carreno-Busta på banan. Han vann nämligen titeln i Poznan förra veckan & har inte mycket tid att förbereda sig inför denna turneringen i Kroatien. Carreno-Busta har inte presterat på ATP-touren i år. När väl huvudturneringen har startat, så har Carreno-Busta 8 vinster samt 16 förluster. Ett facit som verkligen inte är godkänt.

Klizan kommer ifrån en Davis-Cup vinst med Slovakien & där vann Klizan båda sina singlar med 3-0 i set. Klizan har till skillnad från Carreno-Busta, plusstatistik på ATP-touren när huvudturneringen väl har startat. 16 vinster samt 15 förluster säger det mesta om hans jämnhet under 2015. Han tog bland annat hem titeln i Casablanka samt att han nådde semifinal i ATP 500 turneringen i Barcelona. Klizan trivs på samtliga underlag, men han föredrar mest att lira på gruset där hans enorma topspinnslag kommer till användning.

Klizan har en enormt hög högstanivå. Kommer han upp i någorlunda hög nivå så har han en stor chans att besegra spanjoren. Jag nyper Klizan som matchvinnare @1,9

Tennistipset - 20 Juli, 2015, 19:00

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!