Speltips

Speltips Arnaboldi - Janowicz

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-07-21 17:00 Spela här

Speltips Arnaboldi - Janowicz
Land: Sverige Liga: Båstad
Odds: 3.25 Speltips: Arnaboldi
2015-07-21 17:00 Arnaboldi - Janowicz Arnaboldi 3.25 Tennistipset

Jag måste bara testa Italienaren Andrea Arnaboldi till 3.25 emot polacken Jerzy Janowicz i Båstad. Oddset borde vara betydligt lägre än så på Arnaboldi.

Till skillnad från Janowicz har Arnaboldi spelat stora delar av året på grus. Han har gjort det bra ifrån sig och tog sig till R62 i Roland Garros bl.a. Han har på detta underlag besegrat spelare som De Bakker, Volandri, Kukushkin, Herbert, Trungelletti, Kudla, Duckworth och Hanescu för att nämna några. En fördel som han dessutom har är att han är vänsterhänt vilket kommer göra att majoriteten av hans forehandslag kommer slås crosscourt på Janowicz backhand.


Angående Janowicz vet jag faktiskt inte hur mycket han bryr sig om denna turnering. Han kommer från Davis Cup där Polen besegrade Ukraina så det måste ha blivit långa nätter nu i helgen. Janowicz är en humörspelare och får han inte serven och forehanden och klicka är det inte mycket som stämmer i hans spel.

På gruset som är hans sämsta underlag har han spelat 5 matcher på i år. Han har förlorat 4 av matcherna och endast vunnit 1. Det var emot Maxime Hamou i Roland Garros där han även tappade set. Janowicz var i Båstad och spelade förra året också. Då förlorade han första set emot Lajovic för att sedan ge upp i andra. Vi får se hur det blir detta år.


Arnaboldi har några matcher på detta underlag med sig nu efter att ha kvalat in till turneringen utan att ha tappat set. En formsvag Janowicz på hans sämsta underlag bör inte vara så stor favorit.


Spelar Arnaboldi som matchvinnare till hela 3.25 hos bet365 .


Lycka till vid rygg.

EDITERAD 2015-07-21 02.13:22

Tennistipset - 21 Juli, 2015, 02:13

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!