Speltips

Speltips Roma-Man City

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-07-21 12:00 Spela här

Speltips Roma-Man City
Land: Internationellt Liga: Träningsmatch
Odds: 1.73 Speltips: Ö2.5
2015-07-21 12:00 Roma-Man City Ö2.5 1.73 RalleArvid

Min form är fin och det mesta har suttit på senaste. Kommer från två satta spel i rad från lite vanligtvis perifera ligor med odds över dubbla smeten och nu tycker jag det är dags att börja föröska hitta guldkorn i storlagens träningsmatcher och uppbyggnader inför Premier League, Seria A och la liga. Vad finns då bättre att kika mot än ett fint möte mellan Roma och Manchester City?

Jag tror här på en betydligt öppnare, fartrikare och helt enkelt trevligare tillställning än de matcher som lagen hittills spelat under försäsongen. Det är en favorit i repris från dubbelmötet från förra året i CL och förutom den historien finns det små ingredienser av lite spelarövergångar och det finns framförallt ett Roma som är självförtroendestinna efter seger mot Real Madrid och där jag tror att de kommer flytta fram positionerna en aning och inte bara sikta på ett mållöst resultat utan försöka vinna den här matchen eller åtminstone gå i aningen offensivare utgångspositioner.

City började med en ljummen 1-0-seger över Melbourne nere i Australien och ja, ljummen är nog det snällaste jag kan tänka på vad gäller att sammanfatta den ur alla aspekter. Nu kommer City vara lite bättre rustade för att spela fotboll istället för att bara lunka och jogga omkring. Nu kommer man vara intresserade till viss del av att sätta sig respekt när man möter en motståndare där ändå viss rivalitet bör uppstå och nu betyder det faktiskt lite för anfallarna att hitta nätet.

Båda lagen har som sagt varit på plats i Australien ett tag nu och även om jag inte tror att det kommer bli något världsrekordtempo så finns det åtminstone bra mycket mer saker som talar för att det ska bli åka av i denna matchen än i de första två matcherna där man kunde tagit gift på underspelet.

Jag tycker Romas omställningsskickliga offensiv ser intressant ut mot Citys mer tveksamma defensiv och väger man även in ett City med övertag på mitten med sina kreativa mittfältare som kan hitta väger centralt genom Roma så har jag inga problem alls att gå in med en liten tv-peng på överspelet i den här matchen.

Över 2.5 spelas till 1.73 hos bet365 .com

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 21 Juli, 2015, 00:04

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
StefanL - 2015-07-21 09:53:38

ger 1.95 på Betsafe i skrivande stund