Ett heltyskt möte står på tapeten i Båstad & det är supertalangen Alexander Zverev som ställs emot Julian Reister. Finner mig hitta ett tydligt spelvärde på Zverev, då motståndaren endast spelat 4 turneringar under 2015.

Zverev enda titel under 2015 har just kommit på grus. Han har 11 vinster samt 6 förluster på underlaget under 2015 & har bland annat besegrat spelare som Becker, Zeballos, Pella & Struff för att nämna några. Zverev är en solid baslinjespelare med en effektiv serve. Får han spelet att klicka under morgondagen så kommer Reister verkligen att stöta på patrull.

Reister gjorde comeback för 2 månader sedan efter 10 månaders skadeuppehåll. Han har hunnit med att spela nio matcher & han har vunnit 6 av dessa. Värt att poängtera, inga av dessa vinster har kommit emot topp 150 spelare på rankingen & nu står Zveren (rankad 81) på andra sidan.

Reister möter alltså Zverev, som är på uppåtgående & blir bara bättre & bättre med åren samtidigt som han själv inte fått mycket matchtid på banan. Zverev är den bättre spelaren av dessa två & jag håller honom som numret för stort för Reister. Synar Zverev som matchvinnare @1,53.

This is the stats tab
This is the post tip