Speltips

Speltips Demoliner - Marchenko

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-07-21 20:30 Spela här

Speltips Demoliner - Marchenko
Land: Land Liga: ATP Bogota
Odds: 2 Speltips: över 20,5
2015-07-21 20:30 Demoliner - Marchenko över 20,5 2 Tennistipset

Bogota och det är dubbelspelaren Marcelo Demoliner som ska ta sig an Ukrainaren som kommer från spel i New Port där han förlorade emot Karlovic på gräset.

Det är nu några år sedan Demoliner la singeln vid sidan och började satsa helhjärtat på dubbeln. Dock har han spelat riktigt bra här i Bogota och skrällt rejält. Han besegrade bl.a Marco Chiudinelli och Kevin King i raka set nu i kvalet. Demoliner kör ju serve volley och dessa spelare verkar trivas på underlaget här i Bogota. Coling Fleming plockade set emot Matthew Ebden och Chris Guccione likaså emot Kevin King i kvalet.

Marchenko spelade challenger på hard court för två veckor sedan och då gick det sådär för honom. Han besegrade Benjamin Mitchell med 7:6 6:3 i första omgången sedan rykte han emot Mitchell Krueger i andra omgången. Det kan vara besvärligt för vissa spelare att ställa om från hard court till gräs för att sedan spela på hard court igen.


Jag tror Marchenko kommer få det jobbigt att bryta i Demoliner serve. Fortsätter han spela som i kvalet kommer det bli tighta set.
Spelar över 20,5 games i matchen till 2 gånger pengarna hos bet365 .


Lycka till vid rygg.

Tennistipset - 21 Juli, 2015, 17:58

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!