Speltips

Speltips Stjarnan - Celtic

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-07-22 21:00 Spela här

Speltips Stjarnan - Celtic
Land: Island Liga: Champions League-kval
Odds: 1,85 Speltips: Celtic håller nollan
2015-07-22 21:00 Stjarnan - Celtic Celtic håller nollan 1,85 LelleSandahl

OBS! Avspark 21.15.

Celtic är på Island för att säkra avancemang till CL-playoff. Hemma på Celtic Park besegrades motståndarna Stjarnan med 2-0 och jag tror inte islänningarna - som bara ligger på 7:e plats i ligan - har så mycket att sätta emot.

Förra mötet
Celtic - Stjarnan 2-0

Celtic har halva benet i playoff efter en relativt komfortabel 2-0-seger i första mötet. Belgaren Boyata och norrmannen Johansen hamnade i målprotokollet. Coach Deila var besviken att laget inte lyckades döda dubbelmötet helt med större siffror och nu krävs fokus från första början för att inte ge isländska Stjarnan någon luft. Räkna med att Celtic startar med bästa möjliga lag och precis som målvakten Craig Gordan säger är det viktigaste att hålla tätt från början.
- Vi går in i den här matchen med att fokusera på att försvara oss väldigt bra, vara kompakta och fina som lag och sen försöka vinna fotbollsmatchen oavsett var och vilka vi möter.
De goda islänningarna får svårt att försvara sin titel från förra säsongen då de ligger på sjundeplats efter tolv spelade omgångar - med tio poäng upp till serieledaren KR. I förra omgången tappade de 1-0 hemma mot ÍA, som lyckades kvittera trots att de åkte på en utvisning på keepern.

Preliminära laguppställningar (Sportsmole)

Stjarnan possible starting lineup:
Nielsen; Bjornsson, Gudjonsson, D Laxdal, Arnason; Bjornsson, Praest, Johannsson, Bjorgvinsson; Finsen; Hansen

Celtic possible starting lineup:
Gordon; Janko, Boyata, Mulgrew, Izaguirre; Brown, Bitton; Mackay-Steven, Johansen, Armstrong; Griffiths

SPELTIPS
Tycker det är värt en slant på Celtic att hålla nollan. De kommer fokusera på att ligga kompakt och samtidigt har de spets framåt för att döda den här matchen. Celtic hålla nollan finns till 1,85 hos William Hill (2/5 units) och Celtic vinna och hålla nollan finns till 2,20 hos bet365 om så önskas.

@lellesandahl på twitter

LelleSandahl - 22 Juli, 2015, 13:18

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!