Ja vad ska man säga efter Assyriskas senaste match!? 7-1! som kunde slutat med ett tvåsiffrigt resultat för Assyriska. Utsikten åkte på en rejäl knockout!. Assyriska dominerade hela matchen.

Låt oss övergå till denna match nu.

Assyriska med toppform åker ner för att möta just nu urusla Värnamo. Assyriska tog en mycket viktig borta vinst mot Gais innan uppehållet (2-0). Vid den vinsten märkte man att formen börjar peka uppåt och man följde som sagt till med en 7-1 vinst efter uppehållet. Laget har som sagt toppform med 3 vinster 1 oavgjord (Ljungskile) 1 förlust (Jönköping). En mycket snöplig förlust där man låg under med 2-0 men hämtade upp till 2-2 och skulle ha vunnit matchen men åkte på en mycket snöplig straff i slutminuten.
Att man förlängde med argentinaren Gustavo Blanco Leshuck till slutet av säsongen har visat säg vara GULDVÄRT och kommer vara det framöver. Denna spelare är helt klart Superettans bästa spelare. Allsvensk klass!.
Assyriska har endast mittbacken Kyle Konwea fortfarande skadad men där finns det bra med ersättare.

Värnamo som ligger på tolfte plats har ingen vidare form med 4 förluster och 1 oavgjord på de fem senaste matcherna. Man har torskat mot bottenlagen BP samt Utsikten om jag får nämna några. Jag har svårt och tro att Värnamo kan stå emot ett formtoppat samt målglatt Assyriska som spelar även bra på bortaplan.

I onsdags släpptes oddset där ett annat bolag erbjöd hela 3,18 och jag klippte till direkt!!!. Nu ligger den på 2.75. bet365 erbjuder 2.90!. Lasta innan oddset sänks mer och mer!!..

LYCKA TILL!


EDITERAD 2015-07-23 21.50:19

This is the stats tab
This is the post tip