Speltips

Speltips Duisburg–Kaiserslautern

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-07-24 20:30 Spela här

Speltips Duisburg–Kaiserslautern
Land: Tyskland Liga: 2. Bundesliga
Odds: 1.91 Speltips: BLGM
2015-07-24 20:30 Duisburg–Kaiserslautern BLGM 1.91 RalleArvid

Premiären av Andra Bundesligan och jag tror vi kan få se en riktigt trevlig tillställning som sätter standarden för vad som brukar vara en genomgående riktigt trevlig säsong i Tyskland.

Kaiserslautern har valt att matcha mot lite mer blygsamt motstånd på försäsongen och man har gått rent efter följande resultat:

6-0
8-0
3-0
2-1
2-0

Förra säsongen nådde man inte riktigt ända fram utan föll på målsnåret efter en mental kollaps där nerverna svek i fyra sista omgångar utan seger där blott ett kryss hade behövts omvandlas till seger för att nå kvalspel. Ja, blott fyra poäng till hade behövts ta i slutomgångarna där man istället drabbades av scenskräck och gjorde ett enda mål på de tre sista matcherna. Detta är nu alltså något som man aktivt försökt jobba bort i vad som har varit en försäsong som uteslutande fokuserat på att ingjuta självförtroende i offensiven och få fart på målproduktionen. Kaiserslauten har definitivt en grundstabilitet för att ta sig tillbaka till högstaligan och jag det enda som behövs för att ta klivet i år är lite bättre målskytte på bortaplan.

Duisburg är nykomlingar i andraligan efter att ha tagit sig upp med ganska säker marginal till slut och en förlust i sista omgången. Man gjorde det genom att ösa in mål, 63 stycken varav 35 på hemmaplan - MEN, man släppte även in mer än ett mål i snitt per match, det är visserligen inte speciellt unikt i en liga där det görs extremt mycket mål men ändå, att släppa in mål i princip i varje match i division under och genomgående spela efter devisen anfall är bästa försvar och ”gör motståndarna mål, gör vi två” talar för att man förmodligen inte är helt bekväma med att ta sig an ett förmodat topplag i förstamatchen av division över genom att parkera bussen och satsa på 0-0 som enda chans att få med sig poäng.

Duisburg saknar Dan-Patrick Poggenberg, Erik Willie, Andreas Wiegel och Kevin Scheidhauer.

Kaiserslautern: Marcel Gaus, Sebastian Jacob's missar medan Michael Schulze är tveksam

Potenitella uppställningar:

MSV Duisburg: Ratajczak; Bohl, Bomheuer, Bajic, Wolze; Bröker, Dausch, Hajri, Grote; Janjic; Onuegbu.

1. FC Kaiserslautern: Müller; Zimmer, Vucur, Heubach, Löwe; Ring, Karl, Jenssen; Halfar, Przybylko; Mugosa

Jag tycker att båda lagen gör mål-oddset känns aningen märkligt. Märkligt och såklart tacksamt.

1.91 är taget hos bet365 .com

Lycka till lads!
Twitter:@RalleArvid

EDITERAD 2015-07-24 10.11:31

RalleArvid - 24 Juli, 2015, 10:11

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Marcellus - 2015-07-24 13:44:19

Bra Ralle, nu kör vi..