Speltips

Speltips tennisdubbel

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-07-24 13:45 Spela här

Speltips tennisdubbel
Land: Sverige Liga: atp
Odds: 1.99 Speltips: Robredo/Cuevas
2015-07-24 13:45 tennisdubbel Robredo/Cuevas 1.99 DENNISS

Tre av tre spel den här veckan till bra odds provar en ny dubbel idag med två
grus specialister.

Robredo-Mathieu

Robredo har hunnit bli 33 år men är ju fortfarande en riktigt bra tennis spelare han va nere i en svacka för ett tag sen men har tagit sig upp på 21 plats på rankingen igen.
Robredo har inga monster resultat i år men på grus är han fortfarande svårslagen.

Mathieu har ju hög kapacitet men har trillat ner till 121 plats på rankingen och är ju inte i närheten av den nivå han hade för 4-5 år sen då va han ju en spelare som kunde slå vem som helst.

Robredo har inte övertygat i år men här har han chansen att ta sig till en semifinal och då kan han mycket väl gå hel vägen och ta sin tredje titel i Båstad där han vann 2006 och 2008.
Man brukar säga att rankingen ljuger inte och Robredo ligger 100 platser före Mathieu dessutom är han den överlägset bättre tennis spelaren på grus och lär nog även komma in med hög motivation idag när han ser en chans att gå hela vägen i turnerningen.

Cuevas-Darcis

Titelförsvararen Cuevas har haft ett mycket bra år han har klättrat till 25 plats på rankingen och har visat att han kan slå många bra spelare särskilt på grus där han gör sina bästa resultat.
Från att ha spelat mest på challenger touren under 2013 0ch 2014 är det imponerande att göra ett sådant här lyft på rankingen.
Cuevas har vunnit en titel på grus i år i Sao Paulo och nådde en final på underlaget mot Federer i Istanbul.

Darcis har åkt ut i första omgången i sina 4 senaste turneringar han är 7/7 i matcher i år och har inte vunnit någon match på grus, han har även haft skade problem och formen är inte den bästa för belgaren.

Cuevas ger inte bort några enkla poäng och det kommer att bli jobbigt för Darcis som inte har någon form att tala om för tillfället, Cuevas har ett av sina bästa år i karriären bakom sig och spelar med stort självförtroende och har poäng att försvara här. Jag gissar på en rätt enkel seger för uruguyanen.

DENNISS - 24 Juli, 2015, 11:07

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!