Speltips

Speltips tennisdubbel

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-07-25 13:45 Spela här

Speltips tennisdubbel
Land: Sverige Liga: atp
Odds: 1.88 Speltips: Robredo/Cuevas
2015-07-25 13:45 tennisdubbel Robredo/Cuevas 1.88 DENNISS

8 av dom 10 senaste spelen har gått in och ett spel med pengarna tillbaka i går på Thiem som hade handicap spelet så gott som klart när han ledde med 3-0 i avgörande set men motståndaren bröt matchen.

Dåligt väder på gränsen mellan Skåne Halland idag tveksamt om det blir spel det regnar just nu och det bör bli en långsam bana när det är fuktigt väder vilket gynnar Robredo mot Zverev.

Robredo-Zverev

Jag tror Robredo kommer att plocka ner Zverev som vände 1-0 underläge i set mot Belluci igår, Robredo har rutinen och spelet att neutralisera Zverev som har rätt bra tryck i slagen men Robredo kommer att skicka tillbaka det mesta och Zverev kommer att bli tvungen att spela med små marginaler och då kommer det komma
fler misstag också.

Regn och fuktigt i luften bör gynna Robredo med en långsammare bana där det blir längre bolldueller och de bör Robredo gå vinnande ur de flesta.

Robredo har två båstad titlar sen tidigare och här har han en bra chans att ta sig till en final till och varken Cuevas eller Paire skrämmer spanjoren i en final där han bör ha bra chans.

Cuevas-Paire

Paire har något överraskande tagit sig till semifinal efter att gjort några riktigt dåliga insatser innnan turneringen han har plockat bort Goffin och Istomin i andra och tredje omgången men Goffin hade skade problem och spelade inte i närheten av sin normala kapacitet.

Titelförsvaren Cuevas har nått semifinalen efter vinst mot Delbonis i en tresetare i första omgången och vinst mot Darcis i två raka set igår verkligen inga direkt svåra prov så här långt även om Delbonis är en rätt bra grus spelare.

Cuevas har ju kanske sitt bästa år i karriären och har klättrat till 25 plats på rankingen han är en bra grusspelare med bra serve och bra tempo i spelet han gör även få misstag och ger inte bort mycket.
Cuevas har vunnit en titel på grus i år och nått en final där han föll mot Federer och spelar med stort självförtroende, Paire har gått fram här ganska enkelt men här blir det ett helt annat motstånd mot Cuevas som har spelat sin bästa tennis på länge i år.
Det kan nog bli rätt jämnt men jag tror Cuevas kommer att försvara sin final plats från förra året.

DENNISS - 25 Juli, 2015, 10:27

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!