Speltips

Speltips Häcken–Kalmar

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-07-25 16:00 Spela här

Speltips Häcken–Kalmar
Land: Sverige Liga: Allsvenskan
Odds: 1.80 Speltips: Ö2.5
2015-07-25 16:00 Häcken–Kalmar Ö2.5 1.80 RalleArvid

Formen är fantastisk och tävlingssäsongen uti i Europa kickades igång med att bidra till ett satt dagens bästa spel. Nu siktar vi på en intressant drabbning i den allsvenska lunken och jag har mina tankar sorterade i tydliga fack om matchens utgång.

Kalmar har fått fart på målskyttet och förutom några urladdningar på hemmaplan har man faktiskt gjort mål i fyra av de senaste fem bortamatcherna. Peter Swärdh börjar så sakteliga efter att ha satt defensiven börjat blicka uppåt i planen och försöka variera sitt anfallsspel och inte bara tjonga långa bollar på David Elm. Antonsson har hittat sin roll och även uttrarna börjar våga ta mer och mer kreativa initiativ som leder till målchanser.

BK Hisingen är, det är inget att hymla om, av flera anledningar mitt favoritlag i Sverige. Inte minst för att man spelar en väldig offensiv och rivig anfallsfotboll. Två matcher är spelade på den nya arenan efter sommaruppehållet. Facit? ELVA mål och nu börjar vi känna igen Häcken igen. Jag är väl medveten om den mindre signifikanta skrala målproduktionen i år och det är därför vi hittar ett fint odds på överspelet. Jag är av uppfattningen att Häckens senaste två resultat är bra mycket mer talande och normativa för getingarna än vad de föregående 14 matcherna har varit.

Två lag som jag inte är förvånad över har varit mål och stundom poängsnåla under första halvan av säsongen och två lag som kommer vara betydligt målgladare och ta betydligt fler poäng under rsterande del av säsongen. När de båda möts idag är jag övertygad om att det blir någon typ av visst klang samt jubel.

Över 2.5 spelas till 1.80.

Lycka till lads!

Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 25 Juli, 2015, 13:46

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!