Speltips: Rosengård--Göteborg

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2015-07-26 17:00
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Odds: 1.91
Tips: BLGM
Fem raka spela satta och sammanlagt 19 av 24 senaste. Lägsta odds 1.70 och de flesta runt 1.90 som ni som följer mig vet, det är även i den regionen jag lägger mig i dag då jag hittat ett spel i damallsvenskan.

Rosengård är som vi alla känner till seriens bästa lag by a mile. De är visserligen skuggade av Linköping på samma antal poäng efter 7-1-1 på nio matcher men de har gjort flest mål i serien: 31 stycken. Lagen som har gjort näst flest mål? Linköping och E-tuna. Hur många? 18. Men, med det inte sagt att Rosengård är helt omöjliga att hota. Visserligen ser de alltid till att göra en sisåsdär fyra-fem mål fler än sin motståndare men faktum är att laget ofta även släpper in mål i sina matcher. Ett mot Eskilstuna hemma. Två mot Piteå hemma, tre mot Wolfsburg hemma, två mot Linköping senast borta i förlusten och ett mot Mallbacken borta dessförinnan i den oavgjorda matchen. Med allt det inräknat ser vi alltså att Rosengård nu har två matcher utan seger och ”bara” hållit nollan fyra gånger på de 11 senaste tävlingsmatcherna.

Göteborg är ett habilt lag, förvisso ett snäpp under Rosengård kvalitetsmässigt men då man har rätt dag och bara kommer upp i någorlunda standard och nära sin högstanivå så ska laget absolut ges stora chanser att lyckas med det som laget gjort vid samtliga tillfällen utan en gång i år - att göra mål.

Senaste mötet lagen emellan slutade 2-3 och även om Göteborg givetvis inte kommer ha något med slutstriden att göra i år så är det nog det laget jag ger störst chanser i hela serien att skrälla och hota Rosengård ordentligt i en match som den som nu ska spelas. Göteborg hade,näst efter Rosengård, seriens överlägset bästa målfabrikation förra året och laget kommer komma ordentligt självförtroendepumpade till denna match då de vet med sig att hemmalaget är inne i något av en minisvacka.

Visst, Rosengård har alla möjligheter att studsa tillbaka och vinna idag men jag tror inte att man gör det med hållen nolla, inte idag heller.

BLGM spelas till 1.91.

Lycka till lads!

Twitter: @RalleArvid
  Rosengård--Göteborg
Spela på Speltips Rosengård--Göteborg
RalleArvid - 26 Juli 2015 - 11:12
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
jep123 - 2015-07-26 11:22

Gbg har också 11 raka matcher på bortaplan där man lyckats göra mål :)


Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
14:00  Krajinovic - Berankis
Tennis - ATP Moskva - Berankis
2.75
14:00  Schwartzman - Escobedo
Tennis - ATP Antwerpen - Esc hcp +4,5 games
1.91
18:00  Dimitrov - Janowicz
Tennis - ATP Stockholm - Janowicz
3.60
19:00  Örebro - Halmstad
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.74
15:00  Benevento - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 2
1.65

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming