Speltips Zverev-Robredo

Sport: Tennis
Spelstopp: 2015-07-28 16:30
Land: Tyskland
Liga: ATP Hamburg
Odds: 3.02
Speltips: Zverev
Spela på Speltips Zverev-Robredo
Få bonus på 1000 kr
Spela på Zverev
ATP Hamburg
Alexander Zverev-Tommy Robredo
Zverev @3.02 marathonbet 2u

Min förra rek här på ROK blev lyckad då Istomin besegrade Almagro med 6-3,6-3 i Båstad och både rak seger @3.60 och +1.5 set @1.952 rättades till vinst.

Nu väljer jag att vända mig till Tyskland och Hamburg där hemmahoppet Zverev ställs mot Robredo. Dessa två möttes i lördagens semifinal i Båstad där Robredo kunde vinna i två raka set 6-3,6-4, förhållandena var svåra i den matchen då banan var väldigt tung och blöt och det råder delade meningar om vem som hade fördel av det. Enligt mig så hade Robredo fördel då han besitter ett mycket starkare försvar och med de tunga bollarna så var det svårare för Zverev att utnyttja sin backhand och forehand till att göra vinnarslag.

Zverev överraskade i Båstad och tog sig alltså till semifinal i en ATP turnering vilket var hans andra i karriären. Hans första semifinal var just i Hamburg förra året där han tillslut förlorade mot David Ferrer med 6-0,6-1.

Robredo har haft det tufft med resandet nu och det känns som det borde slita både mentalt men framförallt på kroppen vid 33 års ålder.
Från Davis Cup i Vladivostok som alltså ligger på andra sidan av Ryssland från Sveriges sida. Flygtiden är ungefär 9-11 timmar plus tidsskillnaden så är det såklart jobbigt speciellt eftersom Davis Cup matcherna spelades på hardcourt och i Hamburg spelas det på grus.
Robredo har även haft problem med vaden och kör med den hårt inlindad vilket enligt han har stört honom ganska mycket men han säger också att han är van att spela med skador.
Har man alla dessa förutsättningarna så måste man imponeras av Robredo att han tog sig till final i Båstad men som jag skrev tidigare så ska han nu ta sig från Båstad till Tyskland och spela en ny turnering mot en hemmaspelare som kommer vara uppbackad av publiken och det kan bli tufft.

Matchen kommer troligen spelas på tisdag och jag tycker att det är solklart att Robredo ska vara favorit men att få över tre gånger pengarna tycker jag är för högt på Zverev. Zverev lyckades i Hamburg förra året och kommer ha med sig positiva minnesbilder när han kliver ut på banan vilket såklart kommer hjälpa. Kan Zverev kliva in lite mer i banan och trycka till slagen så ökar vinstchanserna för jag tyckte i Båstad att han blev lite avvaktande och stod för långt bakom baslinjen.
Robredo med en halvskadad och sliten kropp bör inte kunna leverera någon topptennis och jag anser att Zverev har en större möjlighet att vinna matchen än vad oddsen visar. Så det finns fint värde i denna match enligt mig.

Jag spelar spelet på Marathonbet men det går också att få runt tre gånger pengarna på pinnacle, 1xbet och tempobet just nu. De flesta klassiska bolagen har rättat till sina odds nu under morgonen på söndagen och jag skulle gissa på att vi inte kommer få tre gånger pengarna på Zverev vid matchstart.

@aebetting på twitter
http://www.spreadsheet.se/aetennis

EDITERAD 2015-07-26 12.42:10

EDITERAD 2015-07-27 23.16:12
Spela på Zverev-Robredo hos bet-at-home
Spela nu
aebet - 27 Juli 2015 - 23:16
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: