Speltips

Speltips robredo-paire

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-07-26 14:00 Spela här

Speltips robredo-paire
Land: Sverige Liga: atp
Odds: 2.25 Speltips: Robredo 2-0
2015-07-26 14:00 robredo-paire Robredo 2-0 2.25 DENNISS

Robredo har chansen att vinna Båstad titeln för tredje gången och man kan ju inte påstå att moståndet direkt skrämmer visst har Paire gjort det rätt bra som tagit sig till final men motståndet har ju inte varit det hårdaste där 1 seedade Goffin hade skadeproblem i andra omgången och titelförsvararen Cuevas gjorde en riktigt dålig match igår i övrigt vinst mot Markus Eriksson i första omgången och Istomin säger inte direkt mycket Istomin är ju bäst på snabbare underlag.

Robredo ser nog en jätte chans här han har gått fram utan att tappa set på vägen fram till finalen och mot Zverev i semifinalen höll han rätt hög klass där han stod emot Zverevs tunga spel och stod för få misstag vilket är typiskt för Robredo.
Spanjoren servade även bra och kan han hålla den nivån på serven idag blir han svårslagen.

Paire har ju helt klart spelat upp sig den här veckan och slog en hel del winners direkt på Cuevas servar som i och för sig va rätt veka, jag tror inte han får den chansen mot Robredo som kommer serva på en annan nivå.
Jag tycker det här ska va en jätte chans för Robredo han är en mycket bättre spelare än Paire och särskilt på grus där han har ett spel som räcker mot de allra bästa fortfarande trots han är 33 år.
Paires chans att vinna matchen är ju att försöka slå hål på Robredo och chansa men Robredo har ju ett bra försvar och kommer att skicka tillbaka många bollar så ska han vinna poäng här kommer han få ligga nära linjerna och ta stora chanser.
Jag tror Robredos säkerhet i spelet blir för mycket att hantera för Paire och spanjoren tar detta i två rak set.

DENNISS - 26 Juli, 2015, 13:02

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!