Hardcourt säsongen drar igång nu & uppladdningen inför årets sista GS-turnering i form av US-open har börjat. Vi drar igång med första omgången i ATP-Atlanta & det är Dudi Sela som ställs emot Mardy Fish.

Mardy Fish gör alltså comeback på nytt, efter att endast ha spelat 1 singelmatch i år. Han mötte då Ryan Harrison i Marsmånad & förlorade i en tresetare. Fish börjar bli gammal & innan comebacken i mars månad, så spelade han senast år 2013. Med andra ord så har vi en matchotränad Fish, som troligtvis inte har några större krav på sig själv i en match som denna.

Dudi Sela har 15-11 i matchfacit under 2015. Givetvis finns det mer att kräva av Sela, men samtidigt hade han en fin grässäsong bakom sig där han hade 6-3 i facit. Nu står alltså en matchotränad Fish på andra sidan som verkligen kommer försöka hålla bollduellerna korta. Selas styrka är att han är bollsnål & har ett enormt fotarbete & med detta sagt så tror jag att Fish kommer få det kämpigt att slå igenom hans försvar.

I min värld har jag väldigt svårt att se Fish som matchvinnare, framförallt med tanke på att han spelat 1 match på 2 år. Nyper Sela som matchvinnare @1,57 på bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip