Speltips

Speltips Zverev - Robredo

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-07-28 15:00 Spela här

Speltips Zverev - Robredo
Land: Tyskland Liga: ATP Hamburg
Odds: 1,62 Speltips: Zverev att vinna 1 set
2015-07-28 15:00 Zverev - Robredo Zverev att vinna 1 set 1,62 Tennistipset

Det blir alltså en repris från semifinalen i Båstad mellan Robredo - Zverev. Robredo gick vinnandes ur striden sist (6-4 6-3), men jag är relativt säker på att det blir en mycket tajtare historia denna gång.

Zverev trivs enormt bra att spela på tyskmark. Han har vunnit två titlar i sin karriär & föga oväntat så är båda vinsterna på tyskmark. Förra året nådde han semifinal i den här turneringen & då besegrade han bland annat Haase, Youzhny, Giraldo samt Kamke innan David Ferrer blev en för svår nöt att knäcka. Han spelade en imponerande tennis under förra veckan i Båstad & då slog han bland annat Monaco samt Belucci. I år så har han ett grusfacit på 14 vinster samt 7 förluster vilket får klassas som bra.

Robredo har inte fått spelet att klicka under 2015 då han hämnats av en skada. Dock fick vi se Robredo som spelade en fin tennis i Båstad förra veckan där han nådde finalen, förlust mot Paire i två raka. Han har ett grusfacit i år på 10 vinster samt 7 förluster, vilket inte är bra i Robredos mått mätt.

Visst, dessa spelare möttes förra veckan i Båstad där Robredo vann i två raka. Nu är det helt annorlunda förutsättningar där Zverev har hemmaplan samt att han nådde semifinal här förra året & har en del att spela för. Kommer garanterat att bli en svårare nöt för Robredo att knäcka denna gång & därav synar jag Zverev att minst plocka ett set (+1,5 set) till 1,62 på Williamhill.

Tennistipset - 27 Juli, 2015, 19:19

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!