ATP Atlanta
Michael Berrer-Benjamin Becker
Berrer @1.72 Pinnacle 4u

Dags för ett möte mellan två gamla rävar då 34 åriga Benjamin Becker ställs mot landsmannen och 35 åriga Michael Berrer i Atlantas första omgång.

Två spelare med ganska olika form och vi kan väl börja med Becker som har 5-13 i matchfacit denna säsong på ATP touren och han är 3-7 på hardcourt denna säsong, även det på ATP touren.

Hans senaste match var den 22 juli när han ställdes mot Peter Polansky, rankad 504 och som gjorde sin första singelmatch för säsongen. Han förlorade i två raka set med siffrorna 2-6,6-7 vilket inte är ett imponerande resultat speciellt när han var första seedad i Challenger Granby som spelades på hardcourt.
Becker har på sina 12 senaste matcher 2/10 i matchfacit.

Berrer däremot kommer från en fin vecka i ATP Bogota där han tog sig till semifinal innan han åkte ut mot vinnaren Bernard Tomic med siffrorna 4-6,7-6,6-7 och var alltså bara ett tiebreak från att nå en final.
Matchfacit denna säsong för Berrer ser ut som följande med sex vinster och åtta förluster på ATP touren men kikar man på hans statistik på hardcourt denna säsong så har han sex vinster och fem förluster där en av dem vinsterna kom mot Rafael Nadal i Januari.

De mötte varandra två gånger förra säsonger där de tog varsin seger då Becker vann på grus i Madrid 7-5,6-3 och Berrer vann på hardcourten i Heilbronn 6-4,6-1.

Tycker oddsen här är tilltalande på Berrer speciellt när man ser på Beckers form den senaste tiden och med Berrer´s framgång i Bogota så jag tvekar inte på att slänga in lite slantar på detta spel.

@aebetting på twitter
http://www.spreadsheet.se/aetennis

EDITERAD 2015-07-28 13.34:38

This is the stats tab
This is the post tip