Aspudden-Tellus vände och vann mot Ekerö, men nu är det fokus på internationell fotboll. Närmare bestämt West Ham - Astra i Europa League. Engelsmännen skämde sånär ut sig genom att åka ur mot Birkirkara från Malta. Slaven Bilic mannar räddades enbart av bättre kyla i straffläggningen. Tror laget vill visa hemmafansen att man inte suger och spelar hem första mötet mot rumänerna.

West Ham - Lustitanos 3-0
Lusitanos - West Ham 0-1

West Ham - Birkirkara 1-0
Birkirkara - West Ham 1-0 (Hammers vidare eft straffar)

Inverness - Astra 0-1
Astra - Inverness 0-0

Där har ni vägen till dagens möte mellan Premier League-laget West Ham och rumänerna Astra. Gästerna har spelat tre ligamatcher så långt och tagit fyra pinnar. Ska inte påstå att jag har någon jättekoll på laget men en uddamålsseger mot Inverness följt av 0-0 hemma plus starten på ligan är väl inte direkt skrämmande på förhand. Det kan man heller inte beskylla West Ham. Slaven Bilic har varvat försäsong med träningsmatcher och Europa League-kval. Inte helt enkelt kan jag tänka mig när man vill bygga upp ett nytt lag inför ligastarten i augusti. Det har också roterats friskt i elvan men med tanke på hur nära de var en pinsam exit mot Birkirkara, väntas Bilic mönstra bästa möjliga lag i kväll. Fansen på Upton Park ska inte behöva skämmas ännu en gång mot ett lag som de naturligtvis ska slå normalt. Det talas dessutom om mer eller mindre utsålda läktare!

Möjliga elvor enligt Sportsmole

West Ham possible starting lineup:
Adrian; O'Brien, Collins, Cresswell; Amalfitano, Noble, Nolan, Jarvis, Kouyate; Payet, Zarate

Astra Giurgiu possible starting lineup:
Lung; Alves, Queiros, Maranhao, Gaman; Teixeira, Enache, Budescu, Seto; Boldrin, William

I West Ham saknas en del gubbar som Diafra Sakho och James Tomkins som är avstängda och Winston Reid och Pedro Obiang skadade. Samtidigt får de in några fräscha ben också. Carl Jenkinson är tillbaka i klubben på lån från Arsenal, nyförvärvet Dmitri Payet är spelklar.

Med Premier League-starten runt hörnet och revanschsug efter en loj insats i förra omgången så tror jag West Ham knyter näven här. Har spelat två träningsmatcher utan att släppa ett mål (Charlton 0-0 och Norwich 1-0) och bör kunna leverera här för att få en enkel resa i returen.

SPELTIPS
Tror som sagt att West Ham växlar upp hemma på ett välfyllt Upton Park för att försöka avgöra dubbelmötet direkt. Astra är inget dåligt lag men om Hammers bara tar detta på allvar ska det skilja en två bollar på engelsk mark. Spelar West Ham -1 asian till 1,95 hos bet365 (3/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

EDITERAD 2015-07-30 12.17:40

This is the stats tab
This is the post tip