Andra omgången av ATP-turneringen i Gstaad står på tapeten & det är Goffin som tar sig an kvalspelaren Horacio Zeballos. Goffin fick verkligen inte spelet att sitta i Båstad & åkte ut direkt. Som en tröst så förlorade han mot turneringsvinnaren (paire). Ser dock inte hur Goffin skall förlora två raka matcher i två turneringar i rad, speciellt när Zeballos står på andra sidan.

Goffin har gjort det bra i år & är rankad 14 i världen. Han har på gruset besegrat spelare som Tsonga, Giraldo & Bolelli i år. Goffin har ett grusfacit på 8-6 i år, dock är det värt att poängtera att samtliga matcher har varit på ATP-touren. Sedan bör han verkligen inte skämmas över förlusterna på gruset, som har kommit emot Tsonga, Nishikori, Ferrer, Kohlschreiber, Chardy samt Paire.

Zeballos har ett grusfact på 18-13 i år, till skillnad från Goffin så håller Zeballos hus på Challenger-touren där en överväldigande majoritet av matcherna spelats. Den högst rankade han besegrat på grus i år är Dzumhur, rankad 93 i världen. Med detta sagt, så har han förlorat mot spelare som är rankade 200-500 i världen i år.

Klasskillnaden bör lysas genom under matchen & jag synar Goffin - 4,5 gem till @1,83 på bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip