Måste prova en liten slant på överspelet mellan Nadal och Cuevas. Alla spel som gynnar den sistnämnde är bra i den här matchen tycker jag.

Nadal hade ganska stora problem mot en relativt formsvag Vesely och tappade ju set mot Verdasco i första omgången. Dessutom servade han riktigt dåligt i dubbelmatchen mot Bolelli/Fognini där han, tillsammans med Munar, åkte ut med bullar och bong.

Såg en video på Nadal från 2007 för ett par dagar sedan och jag kan säga att han servade oerhört mycket bättre och slog betydligt hårdare då. Han satte motståndarna i tidsnöd, men nu tycks alla kunna springa ner hans offensiva slag.

Magin sitter uteslutande i defensiven nu. Han har gjort ett par riktigt tunga passeringar under veckan, men jag vet inte…känns inte som att det räcker.

Cuevas har jag hyllat förut, tycker att han spelar oerhört smart. Men han hamnade i en rätt tung svacka mot Janowicz. I övrigt var han överlägsen och han är en spelare att räkna som en av de bästa på det här underlaget.

Cuevas plockade faktiskt ett set på Nadal i Rio tidigare i år och jag tycker knappast att spanjoren sett bättre ut den här veckan (än vad han gjorde i Rio)

Finns lite att välja mellan, men jag går för över 20,5 games till 1,86 hos Unibet


EDITERAD 2015-07-31 09.20:26

This is the stats tab
This is the post tip