Speltips

Speltips Helsingborg–Kalmar FF

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-07-31 19:30 Spela här

Speltips Helsingborg–Kalmar FF
Land: Sverige Liga: Allsvenskan
Odds: 1.67 Speltips: BLGM
2015-07-31 19:30 Helsingborg–Kalmar FF BLGM 1.67 RalleArvid

7 raka samt 21 av 26 senaste är facit och jag har inga planer på att ändra den sviten ikväll nu när det lag jag har bäst koll på i hela allsvenskan har åkt ner till Skåne för att försöka bättra på sin bortaform.

Helsingborg har två riktigt intressanta anfallare som dessutom fungerar väl ihop där något av en formtopp kan beskriva situationen. Mycket har hänt på just den fronten sedan premiären i Kalmar för ett par månader sedan då jag sa till min kollega att jag inte kunde se hur Kalmar och Helsingborg TILLSAMMANS skulle göra tio mål under året.

Kalmar har fortsatta problem på bortaplan men att döma av tongångarna inifrån Kalmar FF så känns detta som en uppgift man kommer till med gott självförtroende och hopp om att få med sig något. Lite ändringar i backlinjen som vanligt men på anfallsfronten ser det helt okej ut där David Elm och stekhete Marcus Antonsson äntligen kommer att spela tillsammans igen i någorlunda fullgod fysisk status.

Helsingborg hade fått mitt tips som en följd av Kalmars svaga bortaform samt att Viktor Elm saknas men då även hemmalaget saknar en ordinarie mittfältsduo kan jag faktiskt se Kalmar sticka upp här. Hur som helst känner jag mig trygg i båda lagens möjligheter till att göra mål här. Helsingborg med bollinnehav och heta anfallare. Kalmar med en formstark djupledsspelare samt en rad skickliga huvudspelare som kan hota på fasta situationer (och så givetvis Rasmus Elm på bänken).

Helsingborg har släppt in mål i fyra matcher i rad. Kalmar kommer från två bottennapp på bortaplan men dessförinnan fem matcher i rad där det började se bättre ut och där målproduktionen ändå började se respektabel ut. Framförallt var förlusten mot Häcken inte så konstig eftersom Kalmar är fullkomligt bedrövliga på konstgräs och bara har tagit en enda poäng på det underlaget under hela året. Innan den matchen kom laget från en övertygande 4-0-seger på hemmaplan och ja, det är väl någonstans mittemellan de två resultaten och prestationerna jag förväntar mig få se Kalmar FF ikväll.

Förmodade startelvor:
HIF (4-4-2): Pär Hansson – Andreas Landgren, Victor Pálsson, Frederik Helstrup Jensen, Jere Uronen – Anton Wede, Arnór Smárason, Darijan Bojanic, Ema Boateng - Jordan Larsson, Robin Simovic.
Kalmar FF (4-4-2):  Lars Cramer - Emin Nouri, Marcus Nilsson, Ludvig Öhman, Stefan Larsson - Papa Diouf, Tobias Eriksson, Ismael da Silva Lima, Filip Sachpekidis - David Elm, Marcus Antonsson.

Båda lagen gör mål spelas till 1.67 hos bet365 .com

Lycka till lads!

Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 31 Juli, 2015, 09:56

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!