Speltips Yannick Michels - Sà¸ren Bobach

Sport: Annat
Spelstopp: 2015-08-02 18:30
Land: VM i Scotland
Liga: VM orientering
Odds: 1.76
Speltips: Yannick M.
Spela på Speltips Yannick Michels - Sà¸ren Bobach
Bonus på 1000 Kr +250kr gratisspel
Spela på Yannick M.
OBS! spelstopp 18.55!

Vi är igång med VM i orientering. Otroligt kul! Här kommer en kortare rek som start på en lång vecka av ett bra utbud med förhoppningsvis lite för höga odds.

Idag är det sprintfinalen.

Jag har hittat några bra H2H spel på bland annat våra svenska hopp Leandersson och Jerker. Dom vinner sina H2H, men den matchen jag vill lyfta här är Belgaren Yannick som är het just nu. Han är en otroligt löpstark sprinter som bland annat har 7.59 som sin officiella tid på 3000M och 29.59 på kuperad mil.

Yannick som i år bytte från svenska OK Ravinen till finska TuMe har gjort ett lyft internationellt på sprint-distans i år och kommer vara ett bra nyförvärv året ut för TuMe.
Han stod över sprintstafetten igår pga att Belgien inte har något lag, han är i princip Belgiens enda bra orienterare. Han kommer inte ha något att göra med varken lången, medeln eller stafetten i skogen, detta är alltså hans chans att prestera. Utvilad och revanschsugen efter fiaskot Lysekil då han vann världscupen som sedan blev struken kommer han ge allt.

Han möter dansken Sà¸ren B. Som kommer från en skön vinst igår då Danmark vann sprintstafetten. Var det herrarnas förtjänst? Nej. Det var Mixad klass vilket innebär 2 killar och två tjejer. Danmarks damer dominerade överlägset medans herrarna var sämre. Sà¸ren tappade väldigt mycket och blev i princip helt ikappsprungen. Såg tung ut och är inte alls lika snabba som sin motståndare här.

Jag har sett kartan över dagens sprint, jag har även representerat Sverige som Junior i Belgien och mina analys av detta talar för att dagens stadskarta i den Skotska hamnstaden som VM går i gynnar Yannick. Det är inga tokiga extremt teckniska partier och han kommer att kunna släppa loss löpmässigt.

Speltips: Yannick att vinna sin H2H till 1.76 är för bra för att vara sant.

För den som vill ha mer: Yannick att vinna till 7.00 (schweizaren Kubyrz 6.00 startar ej)
Att vinna sina H2H: Tove Alexandersson, Maja Alm, Leandersson, Lysell.

LYCKA TILL OCH KOMMENTERA GÄRNA OM NI RYGGAR, :) / REken
Spela på Yannick Michels - Sà¸ren Bobach hos Nordicbet
REken - 2 Augusti 2015 - 14:11
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
REken - 2015-08-02 17:56

Alltid en ära att få jobba in en rek tillsammans med en icke-orienterare. Vinnaroddset har sjunkit en aning på herrsidan och jag lyckades klippa Maja Alm i damklassen till 4.00 innan det droppade till 2.45 efter att vårt svenska hopp Tove Alexandersson lämnat sent återbud. Se sändningen i Svt2!

Aston - 2015-08-02 14:23

Du verkar ha koll på kartor o kompass, ryggar Michels både i H2Hn & som vinnare.

bet365 Bonus

Livestreaming från 70 000 matcher & event!

Se över 70 000 matcher och event live i din dator, mobil elle surfplatta.

Nästa speltips: