Speltips

Speltips Groth - Bellucci

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-08-04 22:00 Spela här

Speltips Groth - Bellucci
Land: USA Liga: ATP Washington
Odds: 1,70 Speltips: Groth
2015-08-04 22:00 Groth - Bellucci Groth 1,70 Poldan

Washington nu alltså. Har för mig att underlaget är medium mot det lite slöare hållet här. Det är såklart inte helt enkelt att veta innan man hunnit sett något av turneringen, men det är så jag minns den från förra året.

Groth har kickat igång hardcourtsäsongen igen. Kanske inte på något jätteimponerande sätt. Han gjorde en ganska slät insats i Bogota som visserligen han hänvisas till tufft spelschema med resa från Australien till Colombia bara en dag innan första matchen.

I Atlanta var han betydligt bättre och hade break på Baghdatis i tredje set. Samma Baghdatis som ett par dagar senare spelade final mot Isner.

Jag litar inte full ut på Bellucci i den här matchen. Han har till och från varit småskadad under sommaren och han väl inte gjort något större avtryck senaste månaderna (bortsett från att han skickade ut båda svenskarna ur Båstad).

Sist brassen vann en match som underdog var i ATP Rom här i våras när han slog Baustista Agut. Annars är Bellucci ofta solid som favorit och förlorar väldigt ofta som underdog.

Om bara Groth kommer upp i normal servekapacitet så tror jag att han vinner det här. Särskilt med tanke på att Bellucci inte har spelat hardcourt sedan Miami (någon gång i våras)

Finns till 1,70 hos Betsafe


EDITERAD 2015-08-04 10.21:22

Poldan - 04 Augusti, 2015, 10:21

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!