Speltips RB Leipzig-Greuther Furth

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2015-08-03 20:30
Land: Tyskland
Liga: 2. Bundesliga
Odds: 1.86
Speltips: RB Ö1.5
Spela på Speltips RB Leipzig-Greuther Furth
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på RB Ö1.5
Ny vecka, nya utmaningar, samma gamla intakta svit. 9 raka spel samt 23 av 28 senaste men det ligger inte för mig att vara nöjd så nu jävlar håller vi i det här och bygger vidare mot tvåsiffrigt.

Nu har äntligen de europeiska ligorna börjat rulla igång så sakteliga vilket primärt innebär en stor skillnad vad gäller förnyat respektabelt utbud på måndagarna. Det är nästan den dagen som blir mest lidande under off seasons så skönt att kunna hitta okej spel utan att behöva gräva sig igenom en hallandsås varje måndagsförmiddag.

RB Leipzig är den senaste i raden av kommersiella projekt som sockerdrycksjätten sjösatt och hoppas ska ta sig in i Europatoppen.

Frankfurt besegrades i öppningsomgången på bortaplan och träningsmatcherna skvallrar om att det kan bli en riktigt trevlig säsong där borta i Öst. Förra säsongen hade man kvalitet nog att nå uppflyttning men kollapsade precis på målsnåret, någorlunda signifikativt för ett ihopköpt lag (lex Malmö i ishockey eller lex Red Bull Salzburg i Champions League-kval). I år verkar man ha rustat på ett sätt som omöjliggör att psykisk labilitet ska sätta käppar i hjulet. Försäsongen har varit otäckt bra - framförallt offensivt.

Fem matcher har spelats, fem segrar har tagits, 13 mål har gjorts (bland annat fem mot Southampton, tre mot Liberec och dessutom har man även besegrat Rubin Kazan.

Greuther Furth är absolut ett habilt lag i andradivisionen i Tyskland men förra årets oförmåga att hålla tätt på bortaplan samt tendensen som varit tydlig under försäsongen där de trots segrar har en förmåga att släppa in både ett och två mål i vartenda match och oavsett motstånd gör att jag har mycket svårt att se hur de ska kunna freda sitt egna nät när man direkt ikväll i omgång två står inför den tuffaste defensiva utmaningen på hela säsongen.

Hemmalaget att göra 1.5 mål eller mer känns väldigt trevlig. Oddset 1.86 hos unibet.com är dessutom minst sagt lika trevligt.

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid
Spela på RB Leipzig-Greuther Furth hos Unibet
RalleArvid - 3 Augusti 2015 - 12:22
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
tolvan - 2015-08-03 22:26

Tackar, bugar och bockar än en gång för en klockren rek!

Vessige - 2015-08-03 16:50

Bra rek! Ö 2,5 mål ger 2,14 på Bf känns också intressant

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: