2-1 till Cyprioterna i den första matchen i Danmark så nu är det upp till bevis för Midtjylland som nog har större ambitioner med det här äventyret än att det ska ta tvärstopp.
Det havererade resultatet förra veckan berodde på en sämre period under tre minuter då en ytterback gjorde ett fatalt misstag som ledde fram till 1-0. Vilket dessutom var ett självmål. I det andra skedet. Danskarna hann knappt sura klart över det innan Tomas De Vincente fick promenera fram och stänka dit tvåan.
På den här nivån så förlorar man matcher när sådant sker. Så är det bara.
Men! Det ska sägas att danskarna var det genomgående bättre laget och det var ett smärre under att man stannade på ett mål. Förvisso ett mål, klasskott i krysset från Jacob Paulsen, som betyder massor. Det kom i den 88:e minuten och ger förstås Midtjylland tåg i ryggen inför returen nu.
Innan dess ett par horribla missar innanför boxen. Så fullt rättvist att målet kom till slut.

Dessutom. Hur Apeol tog sig hit.
Man hade Vardar i ett dubbelmöte. Ett trött gäng från Makedonien att handskas med.
Och över två matcher där så var ställningen 1-1 och cyprioterna knallade alltså vidare hit med hjärtat i halsgropen med hjälp av sitt bortamål. Det är inte direkt några skrämmande papper.
Det Midtjylland i grund och botten är ett bättre fotbollslag än Apoel, det är det fler än jag som skriver under på.
Det var sannerligen inga marginaler med senast för Danmarks hopp i Champions League. Är det meningen att sådant ska jämna ut sig över tid, då är de där 3,80 som erbjuds lite för bra för att låta bli.

Matchen sänds också på bet365

This is the stats tab
This is the post tip