Speltips: Jurgen Melzer - Daniel Gimeno-Traver

Sport: Tennis
Spelstopp: 2015-08-04 14:30
Land: Österrike
Liga: ATP Kitzbuhel
Odds: 1,81
Tips: Gimeno-Traver
Grusturneringarna är snart över men innan dess så skall vi beta av ATP-turneringen i Kitzbuhel. Det är spanjoren Gimeno-Traver som tar sig an hemmaspelaren Jurgen Melzer. Två spelare som innehar en uruselform ställs mot varandra & det finns en del frågetecken kring den här matchen. Statistiken är dock tillfördel för Gimeno-Traver, framförallt när matchen spelas på grus.

Jurgen Melzer är ett sjunkande skepp. Han är nämligen 130 på världsrankingen & han fortsätter falla som ett korthus. Under 2015 har han ett grusfacit på 3 vinster & 6 förluster. En av vinsterna kom emot Darcis som gav upp i första set. Dessa förluster har kommit emot spelare som Collarini, Dzumhur, Schwartzman, Lamasine, Sousa samt Kuznetsov. För två veckor sedan förlorade han alltså mot Lamasine i två raka set & frågan är hur mycket ork & vilja som finns kvar i 34-åringens kropp.

Daniel Gimeno-Traver innehar inte den bästa formen. Han kommer in med 3 raka förluster. Dock är skillnaden att Gimeno-Traver har spelat en bländande tennis på gruset under 2015 & att spelet finns där. Han har plusstatistik på underlaget på ATP-nivå (11-9) samt 9-3 på Challenger-nivå. Han har bland annat besegrat Simon, Troicki, Vesely & Burgos för att nämna några.

Gimeno-Traver har säkerligen revanch att utkräva efter de tre senaste grusturneringarna. Det underlättar dock en del att en på nedåtgående Melzer står på andra sidan. Nyper Gimeno-Traver som matchvinnare @1,81 på Unibet.
  Jurgen Melzer - Daniel Gimeno-Traver
Spela på Speltips Jurgen Melzer - Daniel Gimeno-Traver
Tennistipset - 4 Augusti 2015 - 02:20
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
14:00  Krajinovic - Berankis
Tennis - ATP Moskva - Berankis
2.75
14:00  Schwartzman - Escobedo
Tennis - ATP Antwerpen - Esc hcp +4,5 games
1.91
18:00  Dimitrov - Janowicz
Tennis - ATP Stockholm - Janowicz
3.60
19:00  Örebro - Halmstad
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.74
15:00  Benevento - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 2
1.65

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming