En av tourens största talanger i form av Hyeon Chung ställs emot kroaten Marin Cilic i den andra omgången av ATP-Washington.

Chung har haft sitt bästa tennis år än så länge. Han har ett matchfacit på hardcourt på 28 vinster & 8 förluster. Han har redan hunnit skrapa ihop 3 titlar på Challengernivå. Förra omgången besegrade han Dudi Sela (6-2 6-1) & han spelade en helt enastående tennis matchen igenom. Chung är en solid baslinjespelare & hans vapen ligger på backhandsidan.

Marin Cilic har inte haft sitt bästa år trots en åttondeplats på rankingen. Mycket tack vare de 2000 poängen han har från US-Open förra året. I år har han ett matchfacit på 14 vinster samt 10 förluster. Han har endast spelat en match på HC i år & det var mot Juan Monaco där han förlorade i två raka set. Cilic har en skyhög potential, men det är ingenting som vi fått bevittna än & det är inte mycket som talar för det med i skrivandets stund.

Tycker Chung är en aning underskattad i detta mötet & spelar han som i den första rundan mot Sela så finns alla chanser i världen för en liten skräll. Jag synar dock Chung + 4,5 gem till @1,8 på bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip