Speltips: MFF - Salzburg

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2015-08-05 20:30
Land: Sverige
Liga: CL-kval
Odds: 2.28
Tips: MFF dnb 1
Spelat MFF dnb mot Salzburg.

Returmöte efter att Salzburg förra veckan besegrat skåningarna med 2-0 hemma. Malmö måste alltså vinna med 2-0 (förlängning), 3-0 (då är de vidare) eller 4-1. För Salzburgs del räcker det att ta poäng eller förlora med två mål så länge de själva gjort minst ett.

Salzburg har alltså råd att förlora. Så länge det är kryss är det också ett bra resultat som gör att de inte behöver ta risker. Anfallsstjärnan Jonatan Soriana missar matchen pga skada och Marco Djuricin, som startade förra veckan, har lämnats hemma. Som jag skrev förra veckan och som ni kanske läst er till är Salzburg ett helt annat lag jämfört med i fjol. Tappat ett gäng spelare och man verkar vara sämre i år. Har en yngre trupp och ett helt nytt lag som ska spelas ihop. Inlett ligaspelet med två raka torsk och verkar vara snäppet sämre i år.

Även om MFF fick med sig ett sämre resultat från Österrike i år jämfört med i fjol tycker jag laget var bättre med i matchen. Att det bara blev 2-1 i fjol var i stort sett ett mirakel enligt mig, reduceringen kom till skänks i slutet via en osannolik målvaktstavla. Den här gången hade uddamålsvinst för Salzburg speglat matchen bättre.

MFF har inga skador att rapportera om. Tagit ut följande trupp:

Johan Wiland, Fredrik Andersson

Pa Konate, Yoshimar Yotàºn, Franz Brorsson, Kári àrnason, Rasmus Bengtsson, Anton Tinnerholm, Carvalho

Simon Kroon, Tobias Sana, Enock Kofi Adu, Erdal Rakip, Magnus Wolff Eikrem, Oscar Lewicki, Vladimir Rodic

Markus Rosenberg, Jo Inge Berget, Agon Mehmeti, Nikola Djurdjic

Väntas bli följande elva:

Wiland
Tinnerholm, Arnason, Bengtsson, Yotun
Rodic, Lewicki, Adu, BErget
Rosenberg, DJurdjic

I helgen blev det bara kryss för MFF borta mot Åtvidaberg. Känns inte som det behövs dra alltför stora växlar på den matchen då allt fokus verkar ha legat här. Innan dess tycker jag MFF kändes klart på gång.

MFF visade i fjol vad man är kapabla till hemma i Malmö. Både Sparta Prag och Salzburg besegrades. Visserligen är MFF ett helt nytt lag, men jag vidhåller att kapaciteten är hög.

Förhoppningsvis kan man få publiken i ryggen och lyfta sig ännu en gång. Efter en stökig säsong är det här lite av årets match och MFF har allt att vinna.

Tycker inte Salzburg såg överdrivet imponerande ut i första matchen och ligastarten indikerar också att man inte är på samma nivå som i fjol. Ett tidigt MFF-mål och det kan lätt bli lite darrigt.

När Salzburg dessutom har råd att förlora, då känns det här som ett bra spel. Det verkar inte som österrikarna är särskilt bra på att försvara, så jag räknar att de kommer köra med sin höga press och offensiva spel trots utgångsläget. Någon bussparkering lär det inte bli i alla fall. Den matchbilden tror jag kan gynna Malmö, som är bra i omställningar och haft vissa problem med samlade försvar.

All in all. 2.28 som Pinnacle erbjuder på MFF med insatsen tillbaka om vi stannar på ett x...jag gillar det. Tycker allt över 2.10-2.15 är bra betalt.

Framåt Malmö!

@nokkan21

EDITERAD 2015-08-04 21.40:40
  MFF - Salzburg
Spela på Speltips MFF - Salzburg
Polsater - 4 Augusti 2015 - 21:40
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
20:30  Palermo - Cittadella
Fotboll - Serie B - 1 asian hcp -0,5
1.83

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming