Speltips

Speltips Sparta Prag v CSKA Moskva

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-08-05 18:30 Spela här

Speltips Sparta Prag v CSKA Moskva
Land: Internationellt Liga: Champions League
Odds: 1,95 Speltips: Ö 2,5 mål
2015-08-05 18:30 Sparta Prag v CSKA Moskva Ö 2,5 mål 1,95 holms

Midtjylland gjorde jobbet till för höga 3,80 under gårdagen och jag hoppas att så många som möjligt klev ombord på den smällkaramellen.
Några 3,80-rackare hittar jag inte idag hur jag än vänder och vrider på stenarna, men väl ett överspel som nästan snuddar vid dubbla degen. Och med tanke på hur det första mötet mellan dessa klubbar såg ut, då finns det i min bok inte speciellt mycket att tveka över.

2-2 i Moskva. Och det ska sägas att det var siffror i underkant. Åt bägge håll.
CSKA passade inte bara på bränna en straff, men missade utöver det ett flertal lägen som borde ha resulterat i mål.
Men men det sagt inte att 2-2 var ett så skruvat eller orättvist resultat, trots alls. För Sparta Prag stod upp riktigt bra genom hela matchen, och då inte genom att ligga på en tråkig försvarsinriktad sida matchen igenom, utan tvärtom.
Man lämnade faktiskt gräsmattan efter slutsignal med 16 avslut mot hemmalagets 14. Och det ska nämnas att det inte hör till vanligheterna att gäster som kommer som stora underdogs (de stod i 7,00!) för CSKA away stoltserar med de siffrorna efteråt. Kul att det även resulterade i ett 2-2 resultat.
Och inte heller kom målen på några slumpartade sätt vid fasta situationer etc. Man spelade sig fram till bägge målen på snyggt vis. Vilket säger en hel del om den här upplagan av Sparta Prag.

Det var fart, det var fläkt, och det kunde lika gärna ha slutat 3-3.
CSKA har sin offensiva filosofi även när de kommer till Tjeckien nu. Det vet att de måste göra mål.
Och jag kan inte på något sätt ens fantisera att detta offensivt lagda hemmalag nu helt plötsligt ska börja pyssla med vad de gör sämre, att spela mer defensivt än vad man brukar.
Det var hur roligt som helst sist. Och det borde det helt klart kunna bli igen.

1,95 - bara att skeppa in polletterna.

holms - 05 Augusti, 2015, 00:26

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
lolmenot - 2015-08-05 09:09:32

Stort tack för reken igår, riktigt snyggt "spottad" då jag är helt överens om att Midtjylland är ett bättre fotbollslag än Apoel. Jäkla synd för deras (och vår del som åskådare) att de inte blev de som gick vidare också... Gillar din rek idag också, blir rygg!