Speltips

Speltips Fognini - Novak

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-08-05 14:30 Spela här

Speltips Fognini - Novak
Land: Österrike Liga: ATP Kitzbühel
Odds: 1,72 Speltips: Över 18,5
2015-08-05 14:30 Fognini - Novak Över 18,5 1,72 Poldan

Måste säga att jag tycker att Fognini är väldigt nedtryckt mot Dennis Novak. Italienaren är ju, som alla vet, väldigt loj inledningsvis av turneringar och det är inte omöjligt att han får en reaktion efter den tuffa veckan i Hamburg.

Nu är ju visserligen Novak en spelare som knappt hör hemma på challenger-touren, men å andra sidan är han bland de absolut bästa på future-touren och han hade ett riktigt fint hemmastöd i ATP-debuten och spelade en bra bit över sin förmåga mot Bedene. Upprepar han bara den insatsen så tror jag att han täcker överlinan.

Novak har en väldigt effektiv förstaserve, upp emot 200 km/h som var en stor bidragande anledning till att han tog sig förbi en mycket frustrerad Bedene.

Dessutom, oavsett motstånd ska man veta att Fognini väldigt sällan blåser bort sina motståndare – särskilt i första omgången av en turnering. Hans motivationsnivå i den här matchen är nog inte skyhög heller.

Fognini mötte Bastian Trinker (6-2, 7-6) för ett par månader sen i första omgången av ATP München – en spelare som är ganska mycket sämre än Dennis Novak. Så, jag har förhoppningar om att vi får se något liknande idag.

Över 18,5 games finns till 1,72 hos bet365

Poldan - 05 Augusti, 2015, 10:22

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!