Speltips

Speltips Basel - Lech Poznan

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-08-05 20:00 Spela här

Speltips Basel - Lech Poznan
Land: Schweiz Liga: Champions League
Odds: 1,85 Speltips: 1 (-0,75)
2015-08-05 20:00 Basel - Lech Poznan 1 (-0,75) 1,85 LelleSandahl

OBS! Avspark 20.15.

i går var det inte otur, det var fiasko. Västerås SK ledde med 2-0 och var en man mer mot ett bottenlag från division 2. Då klappade de igenom och släppte in 2-2-målet i 93:e för att tvingas till förlängning. Turligt nog gick de vidare ändå på straffar - hoppas några av er hann stänga spelet innan det gick åt h-vete. Satsar på ett betydligt stabilare lag i kväll. Basel känns supersäkra i inledningen på säsongen - har sex raka segrar - och Lech Poznan måste chansa framåt - på bortaplan. Nej, tror Basel säkrar avancemang rätt så enkelt.

Förra mötet
Lech Poznan - Basel 1-3

Basel har hunnit skaffa sig ordentlig Champions League-rutin - med flera fina knallar i gruppspelsfasen - och ser ut att nå playoff även i år. 3-1 på bortaplan mot polska Lech Poznan bör ju betyda att allt är klappat och klart. Med sex raka segrar ink träningsmatcher mot PSV och Bayer Leverkusen har Basel fått en blixtrande start på säsongen. I helgen spöade de Sion med 3-0 på hemmaplan vilket var tredje raka ligasegern på lika många försök. Sämre ser det ut för Lech. Följde upp hemmatorsken mot Basel med förlust 0-2 borta mot Wisla Krakow och bara tre poäng på tre matcher i ligan är ingen vidare start på 2015/16. På presskonferensen innan matchen var coach Urs Fischer och Matias Delgado noga med att poängtera att ingenting är klart och att det är helt förbjudet för spelarna att tro något annat. Lech är inget uselt lag så Basel kommer försöka gå ut för att sänka dom även här hemma. Skadeläget rapporteras vara fortsatt gott.

SPELTIPS
Väldigt positivt läge för Basel - som bland annat slagit Chelsea och Liverpool på hemmaplan i CL de senaste åren - och jag tror inte de sjabblar bort det här och vill avgöra snabbt inför sina fans. Testar hemmaseger -0,75 (halv vinst vid uddamålsseger) till 1,85 hos bet365 . Vill ni heller spela raka ettan finns den till runt 1,65 hos flera bolag.

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

LelleSandahl - 05 Augusti, 2015, 11:00

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!