Speltips

Speltips Atromitos v AIK

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-08-06 20:00 Spela här

Speltips Atromitos v AIK
Land: Internationellt Liga: Europa League
Odds: 2,50 Speltips: AIK mål 1:a halvlek
2015-08-06 20:00 Atromitos v AIK AIK mål 1:a halvlek 2,50 holms

Man ska aldrig säga att det är kört. För det är aldrig över förrän den feta kvinnan har sjungit sin sista ton.
Malmö visade det i går. Och även om AIK:s läge är klart svårare så finns förstås chansen.
Men! Då krävs det en liknande start som Malmö fick. Annars är det godnatt. Det är ju också naturligtvis det som AIK kommer att satsa på. Ett tidigt ledningsmål för att sätta någon form av press på grekerna.

För visst ska väl chansen finnas till det?
Framåt är man oerhört jävla vasst just nu och en sådan som Henok Goitom vore given i en landslagstrupp i den form han besitter.
Även hans anfallskollega Bangura känns hetare och hetare för varje månad som går och nog ser de ut att trivas förträffligt med varandra. Lägg till en Stefan Ishizaki som kommit att blivit en injektion i det offensiva spelet så har AIK det väldigt bra ställt. I alla fall om vi ser på den offensiva delen.

Atromitos då. Tre mål framåt senast. Alltid bra. Men AIK:s backlinje är ju vad den är just nu. Dock: Tre mål är alltid tre mål på resande fot. Och skönt att ha i ryggen nu, så klart.
Men nog hade de väl klara brister defensivt? Att AIK bara mäktade med ett enda mål under matchen får väl ses som ett smärre under efter den pressen man skapade efter att Goitom byttes in.

Och så måste det väl vara nu. Att Andreas Alm sätter allt på ett kort under de första 45 för att se hur landet ligger efter en halvlek? Skulle läget vara kört kan han byta ut ett par viktiga pjäser inför det kommande derbyt. Men det vore ett hån mot hela klubben att inte ge det en chans.
Med det tunga artilleriet med framåt, med läxan läst sedan sist. Nog kommer man att få sina målchanser under första 45 när man måste satsa allt på ett kort?
Jag tycker 2,50 på ett AIK-mål i den första halvleken är helt okej. Så pass okej att det stoppas ned i kundvagnen.

holms - 05 Augusti, 2015, 23:09

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
rillow - 2015-08-06 00:43:25

Fegar lite men är ned på tänket..
BLGM till 1.77 känns 10-15 punkter för högt enligt mig !