Speltips IFK Berga-Karlskrona

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2015-08-07 19:00
Land: Sverige
Liga: Division 2
Odds: 1.60
Speltips: 1X
Spela på Speltips IFK Berga-Karlskrona
1000 kr bonus + 250 kr gratisspel!
Spela på 1X
Jag är uppe i tvåsiffrigt vad gäller antal satta spel i rad och sammanlagt är det nu trevliga 24 av 29 satta spel sammanlagt. Jag försöker förlänga sviten genom att ta ett grepp kring ett lag som jag följer på oerhört nära håll i vardagen.

IFK Berga är ett habilt lag och framförallt har de en väldigt solid defensiv grund kollektivt sett. Spelarna är extremt skolade och lagdelarna samspelta och synkroniserade på ett imponerande vis som jag anser om inte unikt så åtminstone sällsynt för division 2-nivå.

Offensivt har det varit värre och laget är nu indraget i bottenstriden men det enbart som en följd av lagets oförmåga att ta poäng på bortaplan. Tränare Ola Petersson är förvissad om att kompetensen som finns i gruppen är tillräcklig för att det ska lossna inom kort och beskriver allt annat som orimligt. Senast hade man 14-4 i avslut mot Asarum och föll ändå med 1-0.

Senast var jag nere och såg mötet lagen emellan och då var det ett Karlskrona som fortfarande var med i toppen och som fortfarande, med rätta, ansågs vara den svåraste nöten att knäcka i hela serien. Då stod Berga upp otroligt bra och bortsett från två minuter där laget amatörmässigt släppte in tre mål var gästerna det bättre laget den gången.

Sedan dess har mycket hänt. Karlskrona har totalt tappat alla möjligheter att avancera upp i systemet som enkom tillåter ett enda lag att flytta uppåt i seriesystemet. IFK Berga har haft det skralt med inplockade poäng men har inte för den sakens skull spelat speciellt dåligt och framförallt har man varit stabila defensivt.

Som jag ser det nu är det ett lag som är nytända efter att ha lånat in två spelare från allsvenska Kalmar FF samt ha fått positiva besked på sina två främste anfallssvapen (Fredrick Roskvist och Marcus Mårtensson). Samma lag har dessutom allt att spela för och har en motivation som aldrig varit större än just nu. Samma lag har dessutom hemmaplan där man under säsongen på Bergavik bara har en enda förlust och 15-6 i målskillnad (mindre en ett insläppt mål per match). På andra sidan står ett tippat topplag som är 16 poäng från uppflyttning som helst skulle önska att säsongen redan var över. Borta har man visserligen inte förlorat än i år men man har bara mäktat med att göra 8 mål på sju matcher.

Självklart hjälper det Karlskronas chanser till poäng att man varit väldigt imponerande bakåt på bortaplan men det kommer inte räcka så långt som till tre poäng här, det har jag svårt att se.

Karlskrona har bara en enda seger på nio matcher och om Karlskrona borta var svårast möjliga uppgift för IFK Berga tidigare under säsongen när lagen möttes skulle jag faktiskt vilja säga att IFK Berga borta är den tuffaste uppgift som Karlskrona kan ställas inför nu.

1X är taget till 1.60.

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid
Spela på IFK Berga-Karlskrona hos Nordicbet
Spela nu
RalleArvid - 6 Augusti 2015 - 23:12
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Cassano88 - 2015-08-07 11:25

Kan gå in men lite för dåligt odds med detta som bakgrund:

http://24kalmar.se/2015/08/06/tranarduon-avstangd-de-coachar-berga-i-viktig-streckmatch/

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: