Speltips tennisdubbel

Sport: Tennis
Spelstopp: 2015-08-07 23:30
Land: usa
Liga: atp
Odds: 1.84
Speltips: Sock/Isner
Spela på Speltips tennisdubbel
Börja spela här
Spela på Sock/Isner
Sock vann till 2.65 igår , 7 av dom 10 senaste spelen in och pengarna på tillbaka på 1

Johnson-Sock

Båda spelarna har övertygat kanske Johnson allra mest som har vunnit mot Tomic och Dimitrov i andra och tredje omgången, Sock har haft en enklare andra omgång där han slog Bemelmans men vinsten igår mot Gasquet va imponerande.

Båda spelarna har ju övertygat och kommer med bra form till den här matchen jag ger ändå Sock en viss fördel här han har ett spel som jag tror Johnson kan få svårt med han skickar tillbaka många bollar och bjuder inte på mycket samtidigt som han kan växla tempo och slå om till aggressiv tennis.
När det gäller servarna har ju båda mycket bra servar och bjuder inte på mycket
så först breaket i ett set kan nog bli avgörande.

Johnson har imponerat men jag tycker Sock har en högre nivå i sitt spel än Johnson och leder dessutom inbördes möten med 2-1 på hardcourt, känns även som Sock är den mentalt starkaste av de två vilket kan bli avgörande i match där få poäng avgör.
Det här blir nog jämnt men jag tror vi får se Sock i en semifinal imorgon.

Berankis/Isner

Berankis har en bra serve och ett spel som funkar bra på hardcourt men jag tror helt enkelt Isner blir för svår här han har servat ruskigt bra under inledningen av hardcourt säsongen och kommer med bra självförtroende efter final vinst i Atlanta mot Baghdatis.

Berankis är en spelare under utveckling och har ett bra spel i sig men att gå in och slå Isner i en kvartsfinal på amerikanska hardcourts när han dessutom har bra form och servar bra är inte enkelt, jag tror Isner vinner detta rätt enkelt.
Spela på tennisdubbel hos Bwin
DENNISS - 7 Augusti 2015 - 11:27
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: