Speltips Mathieu-Kohlschreiber

Sport: Tennis
Spelstopp: 2015-08-08 14:00
Land: österrike
Liga: atp
Odds: 1.80
Speltips: 2-0 Kohlschreiber
Spela på Speltips Mathieu-Kohlschreiber
Börja spela här
Spela på 2-0 Kohlschreiber
Sock räckte inte mot Johnson igår han kom inte upp till någon högre nivå.

Jag tror Kohlschreiber har en bra chans att ta detta i två raka set han såg ruskigt stabil ut i i egen serve igår och spelet stämde även bra där han va säker från baslinjen och slog även en hel del vinnare med sin raka backhand.
Kohlschreiber har skickat ut Fognini i kvartsfinalen och Thiem i semifinalen som iochförsig va lite sliten efter hårt matchande men ändå två tunga namn på grus.

Mathieu slog något överraskande ut Almagro i semifinalen men jag är inte förvånad
fransmannen spelare inte på samma höga nivå som för 4-5 år sen men en bra dag har han kapaciteten att slå många högre rankade spelare.

Kohlschreiber spelae bra tennis igår gjorde få misstag och servade mycket bra, serven biter riktigt bra här i Kitzbuhel och sticker iväg med en hög studs vilket ger ett bra övertag i spelet då spelarna tvingas stå långt bakom baslinjen och returnera.
Servar tysken lika bra som igår blir han svår att bryta Thiem va ju knappt i närheten av att bryta hans serve igår och jag tror Mathieu kommer få samma problem.
Mathieu är ju däremot inte riktig lika stabil i egen serve och Kohlschreiber kommer säkerligen få sina chanser att bryta, jag tror Kohlschreiber vinner detta i två raka set.

EDITERAD 2015-08-08 12.11:02
Spela på Mathieu-Kohlschreiber hos Bwin
DENNISS - 8 Augusti 2015 - 12:11
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
bet365 Bonus

Livestreaming från 70 000 matcher & event!

Se över 70 000 matcher och event live i din dator, mobil elle surfplatta.

Nästa speltips: