Speltips: Arsenal-West Ham

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2015-08-09 14:30
Land: England
Liga: Premier League
Odds: 1.70
Tips: Ö2.5
11 raka rekar satta och 25 av 30 sammanlagt. Det går bra nu och jag hoppas att det ska gå ännu bättre nu när den liga jagav naturliga skäl efter antal år som säsongskortinnehavarare på Upton Park har bäst koll på av alla.

Premier League äntligen tillbaka och känns konstigt för mig att för första gången på flera år inte vara på plats när West Ham spelar en Premier League-match. I synnerhet konstigt att inte vara på plats när det är bortamatch på Emirates. För även om det inte är särskilt mycket att skriva hem om, att besöka den arenan, så hör det liksom ändå till att stå där i bortasektionen när West Ham spelar. Istället får jag närvara här i reform och jag har mina idéer ganska klara för mig.

West Ham har plockat in Slaven Bilic och ganska tidigt såg vi resultat av varför han plockats dit. En mer offensiv approach och om man ska vara kritisk, en mindre stabil approach än vad vi vant oss vid med Big Sam.

West Ham kommer få stora problem under säsongen att upprätthålla samma fina målsnitt bakåt som varit fallet på senare år men jag tror givetvis att dipparna offensivt med det sagt även kommer vara betydligt mindre än tidigare.

Arsenal har imponerat på flera plan och titlarna på senare år har ingjutet självförtroende både i spelarna, i truppen men framförallt i fansen som nu tror på Arsenal och i synnerhet ett Arsene Wenger-lett Arsenal igen.

Offensivt kommer Arsenal skapa mängder av målchanser imorgon och deras fartfyllda och tekniska sätt att spela anfallsfotboll passar West Hams försvarslinje illa, West Hams backupsättning är mycket bättre i jämna matcher präglade av huvudspel och fasta situationer och med offensiva breddspelare i form ute på planen håller jag det för otroligt att Arsenal inte gör två mål eller fler imorgon.

West Hams chanser att göra mål finns givetvis även dem med en hel del intressanta spelare offensivt och om Arsenal har 2-0 har jag väldigt svårt att se det nya offensivt inriktade West Ham sitta tillbaka och undvika att försöka gå för 2-1 samtidigt som Arsenal inte direkt är kända för att spela av en match och parkera bussen efter ledning. Vi har sett scenariet vid flertalet tillfällen lagen emellan. Närmare bestämt SJU MATCHER I RAD har slutat med över 2.5 mål och jag ser ingen anledning att tro något annat nu. Snarare tvärtom, det var länge sedan jag såg större chanser till en målrik match lagen emellan än vad som är fallet just nu.

Oklarheter kring Sanches, Valencia och Carroll är vad som kan rapporteras från de båda optimala startelvorna men som jag kan se det är detta inte jättemycket i detta som talar emot Ö2.5 jämfört om de alla skulle varit tillgängliga.

1.70 för Ö2.5 är fint betalt på förhand.

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid
  Arsenal-West Ham
Spela på Speltips Arsenal-West Ham
RalleArvid - 8 Augusti 2015 - 21:45
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
JP14 - 2015-08-09 05:37

Lika bra att spela Arsenal ö2.5 isf, med Cech i målet ska det mycket till för att Gunners släpper in ett mål imorgon.


Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
16:00  Kohlschreiber - Isner
Tennis - ATP Wien - Kohlschreiber
2.65
16:00  Pouille - Ofner
Tennis - ATP Wien - Ofn hcp +4,5 games
1.79
19:00  Malmö FF - AIK
Fotboll - Allsvenskan - X2
1.83
20:00  Real Sociedad - Espanyol
Fotboll - La Liga - 1
1.87
18:00  Sousa - Del Potro
Tennis - ATP Basel - Sousa
4.90
21:05  Tottenham - West Ham
Fotboll - Carabao Cup - 2 asian hcp 0
5.25

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming