Speltips

Speltips Stoke - Liverpool

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-08-09 17:00 Spela här

Speltips Stoke - Liverpool
Land: England Liga: Premier League
Odds: 1,80 Speltips: Under 2,5
2015-08-09 17:00 Stoke - Liverpool Under 2,5 1,80 LelleSandahl

Jajamensan! Säsongens första Premier League-rek hittas i Stoke-on-Trent där Stoke City tar emot Liverpool. Förra säsongen var ju en minnesvärd sådan där motsvarande möte slutade 6-1 (!!!!) till hemmalaget på Britannia Stadium. Tror absolut inte på något dylikt i eftermiddag när det vankas säsongspremiär och är väldigt många nya spelare på planen.

Förra säsongen
Stoke - Liverpool 6-1
Liverpool - Stoke 1-0

För 77 dagar sedan åkte Liverpool på sin största förlust på 52 år. Och det var inte mot någon av storklubbarna direkt. Det var mot Stoke City. Pinsamt var ordet och Liverpool är här för att rädda sitt rykte. Med en hel del nyförvärv i laget tror jag dock att det kommer dröja innan saker och ting faller på plats för Merseysidelaget. Till premiären saknas Sturridge, Flanagen och Allen vilket ger följande preliminära startelva (The Guardian).

Mignolet - Clyne, Skrtel, Lovren, Gomez - Henderson, Milner - Ibe, Coutinho, Firmino - Benteke

Det råder inget tvivel om att Liverpool har speed framåt och Milner och Henderson bör ha bra chans att kontrollera mittfältet. Stoke petar ut följande elva om vi ska tro samma tidning.

Butland - Johnson, Wollscheid, Wilson, Pieters - Whelan, Sidwell - Diouf, Adam, Arnautovic - Joselu

Avbräck: Kirkic, Shawcross med vissa tveksamheter för start på Arnautovic och Wilson.

Blir nog inte särskilt svårt att förutspå matchbild där Liverpool kommer få stå för bollinnehavet, Stoke jobbar för att stänga ytor och satsa på omställningar och fasta situationer. De kommer inte vilja åka på kontringar mot Liverpools snabba offensiva fyra och därför tror jag på en avvaktande inledning i matchen. The Potters hade ett tufft genrep mot storlaget Porto (0-3) medan Liverpool matchade mot League One-laget Swindon Town och vann med 2-1. Lägger ingen större värdering i dessa matcher utan tror båda hade fullt fokus på söndagens uppgift.

SPELTIPS
Stoke kommer inte vilja bjuda Liverpool på omställningar och det är i det spelet jag tror att Liverpool kommer vara som bäst med sina snabba spelare. Med så mycket nytt på banan tror jag inte allt redan klickar för bortalaget, som samtidigt vill undvika en ny förnedrande insats på Britannia Stadium. Spelar under 2,5 mål i matchen till 1,80 hos Unibet (3/5 units).

Vad spelar ni?

@lellesandahl på twitter

LelleSandahl - 09 Augusti, 2015, 11:08

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!