Speltips

Speltips tennisdubbel

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-08-09 22:00 Spela här

Speltips tennisdubbel
Land: usa Liga: atp/wta washington
Odds: 1.99 Speltips: Isner +3,5/Stephens
2015-08-09 22:00 tennisdubbel Isner +3,5/Stephens 1.99 DENNISS

Spelar dubbeln på mobilbet

Spelar inte många dam matcher men tycker Stephens kan va ett av få undantag jag gör idag tror hon har bra chans att vinna mot Pavlyuchenkova kombinerar med ett handicap spel på Isner mot Nishikori.

Isner-Nishikori

Nishikori har blivit rätt stor favorit och det skiljer ju 13 plats på rankingen så det är inte så konstigt, förra årets Us Open finalist har ju ett spel som gör han svårslagen på de flesta underlag då han spelar med både högt tempo och stor säkerhet i spelet.
Nishikori har vunnit titlar både på grus i och hardcourt i år men är nog trots allt bäst på snabba underlag.

Isner har som vanligt servat bra och släpper inte till mycket i egen serve, det krävs att han ligger högt i serve procenten idag mot Nishikori som kommer att va med o hugga direkt om den skulle sjunka i något game.

Det skiljer 13 plats på rankingen men Isner är ruskigt svårslagen på amerikanska hardcourts han vann även det senaste mötet mot Nishikor i masters i Miami i våras.
Det är inget snack om att Isner har en möjlighet här, han har en stor vinnare skalle och räddade 3 matchbollar mot Johnson i avgörande set igår innan han kunde serva hem matchen.
Jag skulle inte bli förvånad om Isner kan ta detta till tiebreak i samliga set och täcka handicap på + 3.5 games jag skulle inte heller blir förvånad om Isner vinner matchen då han har kapaciteten att göra det på detta underlaget.

Pavlyuchenkova-Stephens

Stephens är amerikansk tennis framtidshopp efter systrana Williams, hon jagar sin första singel titel på wta touren och mot det här motståndet ger jag henne en bra chans att göra det.

Stephens har spelat bra tennis på slutet och har bland annat en fjärde omgång i Franska Öppna och en tredje omgång i Wimbledon hon nådde även en semifinal i Eastbourne på gräs efter att ha slagit spelare som Suarez Navarro och Heather Watson.

Pavlyuchenkova har 7 singel titlar i karriären och har mer rutin än sin motståndare hon har däremot varit rätt ojämn i år och har en hel del första och andra omgångs förluster.

Jag ger bra Sloane Stephens en bra chans att ta sin första titel på wta touren här på hemmaplan tycker det är en stor fördel att matchen spelas här i usa även för henne och det är inget snack om att hon har formen och kapaciteten att vinna det här i två raka set.

DENNISS - 09 Augusti, 2015, 15:03

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!