Speltips Karlovic - Janowicz

Sport: Tennis
Spelstopp: 2015-08-10 23:00
Land:
Liga: Montreal
Odds: 1.50
Speltips: Karlovic
Spela på Speltips Karlovic - Janowicz
Börja spela här
Spela på Karlovic
Då var det dags för ännu en master turneringen. Denna gång i Montreal. Det är världens bästa servare Ivo Karlovic som ställs emot Janowicz som man sällan vet vart man har.

Det var 2013 som Janowicz på riktigt slog igenom och tog sig till semifinal i Wimbledon. Han stod för fantastisk tennis och många trodde han skulle bli att räkna med framöver. Dock blev det inte så, Janowicz är idag rankad 48 (varit 14 som bäst) och har en final som bästa placering i år. Han är väldigt ojämn i sitt spel och psyket är inte det bästa. Något som bör poängteras är att senast Janowicz spelade på hardcourt var under februari månad.

Ivo Karlovic är den tråkigaste spelaren på touren att se. Det är väldigt svårt att returnera kroatens enorma serve. Samtidigt som hans serve är fenomenal är han å andra sidan bland de sämsta returnerarna på touren. Dock krävs det inte mer än att hålla sina egna servegame för att vinna matcher. Det kommer dyka upp lägen för Karlovic i Janowicz serve då han är så pass ojämn som han är. Karlovic åkte ut emot Dolgopolov tidigt i Washington förra veckan så han kommer vara pigg och fräsch inför denna match.

Tycker 1.50 på Karlovic emot Janowicz är bra och tar det på Bwin.

Lycka till vid rygg.
Spela på Karlovic - Janowicz hos Bwin
Tennistipset - 9 Augusti 2015 - 22:23
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: