Speltips

Speltips Fognini - Monfils

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-08-10 23:00 Spela här

Speltips Fognini - Monfils
Land: Liga: Montreal
Odds: 1.82 Speltips: Fognini +1,5 set
2015-08-10 23:00 Fognini - Monfils Fognini +1,5 set 1.82 Tennistipset

Här tycker jag Italienaren Fognini är alldeles för stor underdog emot fransmannen Monfils och tycker oddset +1,5 set på Fognini är väldigt bra.

Fabio Fognini vet man aldrig vart man har. Han kan ena veckan besegra Rafael Nadal och veckan efter förlora emot en spelare på challenger touren. Dock har senaste två veckorna visat vilka kvalitéer han har. I Hamburg gick han till final där han förlorade emot Nadal och veckan efter i kvartsfinalen emot Kohlschreiber med 7:6 6:4 vilket inte alls är dåligt. Visst, dessa turneringar var på grus men han spelade väldigt bra.

Fransmannen Gael Monfils har endast spelat en turnering efter Wimbledon. Det var för tre veckor sedan i Umag där han åkte ut i semifinalen emot Thiem. Efter att vunnit det första setet med 6:1 förlorade han sedan andra och tredje med 6:3 6:1. Monfils har en final som bästa placering i år och det var på hemmaplan i Marseille. Annars är det några semifinaler.

Dessa herrar har mött varandra sex gånger genom åren och de har vunnit tre matcher var. Att vi då erbjuds 1.82 på att Fognini plockar set i matchen är det bara slänga in en slant.

Lycka till vid rygg.Tennistipset - 09 Augusti, 2015, 22:58

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!