1.11 är oddset på att Muller besegrar Bester. Jag är rätt övertygad att han kommer göra det, men så stor favorit bör han inte vara.

Philip Bester har blir bara bättre och bättre och han är idag rankad 228 i världen. Han har ett facit på 32 vinster och 14 förluster under 2015 och under senaste challengern tog han sig till final och besegrade spelare som Nishioka, Bolt och Lacko på vägen vilket är enormt starkt. Av dessa 14 förluster har endast 4 av förlusterna slutat under 20,5 gem.

Gilles Muller är en av tourens bästa servare. Han har även returnerat väldigt bra senaste veckan trots att det är en av hans svagheter. Under 2015 har Muller ett matchfacit på 25 vinster och 17 förluster. Av hans 25 vinster har endast 7 av matcherna slutat under 20,5 gem och då kom tre av dessa sju för två veckor sedan i Atlanta. Annars brukar tiebreak vara väldigt vanligt när Muller är inblandad i matcher.

Philip Bester kommer till denna match med en väldigt bra form och han har inget att förlora här. Han har hemmaplan och kommer ha ett enormt publikstöd som kommer lyfta honom enormt.

Med det sagt tycker jag linan är låg här. Spelar över 20,5 gems hos bet365 till 1.80.

Lycka till rygg.

This is the stats tab
This is the post tip