Hemmaspelaren Filip Peliwo tar sig an Segiy Stakhovsky i den första omgången av Montreal Masters. Stakhovsky är klar favorit enligt oddsen, men själv tror jag att det kan bli en tight affär.

Peliwo har en klar fördel av hemmaplan. Kanadensare överlag älskar sina lokala spelare & det kommer vara ett massivt tryck på läktaren. Peliwo är en solid baslinjespelare med bra slag både från forehand & backhand sidan. Han rör sig bra & har en stabil serve. Peliwo har nåt semifinal två av de fyra senaste turneringarna & har ett positivt matchfacit under 2015 (19-17).

Stakhovsky är givetvis klar favorit på förhand. Dock har säsongen inte gått som han har tänkt sig. Ett matchfacit på 18 vinster & 21 förluster säger det mesta om Stakhovskys år hitintills. Troligtvis kommer Stakhovsky till Kanada med ett relativt sargat självförtroende där spelet inte har klickat under året.

Tycker om Peliwos chanser, men tror ändå Stakhovsky reder ut detta & tar sig in i andra omgången. Jag synar dock över 20,5 gem till @1,8.

This is the stats tab
This is the post tip