Premiäromgångens sista match, o vilken omgång vi haft. Sjuka resultat, snygga mål, omtumlande matcher etc.

Tänkte köra en kort rek om kvällens match då jag tror city kommer få det tufft på The Hawtorns ikväll.
Visst, historiemässigt så har city 7 raka vinster och 19-5 i målskillnad mot just West brom men med tanke på att det just handlar om city så ändras laguppställningen lika ofta som vi skiftar månad här i världen.
När Tony Pulis tillträdde tränarrollen i vintras gjorde han det lika bra som regnet faller en svensk sommardag ( brutalt bra!! ) Med endast en förlust på 11 matcher fixa han extremt stor respekt hos fansen och han säkrade även kontraktet med stor marginal förra säsongen.
Nu inför denna säsongen är ju som ni vet Rickie Lambert inköpt. Huruvida Pulis kommer spela Berahino&Lambert tillsammans eller en av dem på bänken (troligtvis Lambert) återstår att se. Men oavsett vem av dem som spelar kommer dem skapa extrem oro i samtliga Premier League-lags försvar denna säsongen, inte minst i Manchester
--------------------------------
West brom har 10 hållna nollar av 18 under Tony Pulis
City saknar: delph, men har även frågetecken för:
Aguero
Clichy
Yaya toure
Zabaleta
fernandinho
demichelis
Tunga namn men dem har ju såklart ersättare på varje position.
Jag tror matchbilden kommer se ut som så att city styr spelet, mycket bollinnehav o mycket david silva(!) med sina genomskärare. Dock kommer West Brom störa dem med mycket brytningar och tufft spel. Sterling kommer åka på mycket stryk och jag tror han kommer drömma mardrömmar om Lescott i framtiden. Sen när väl West brom har bollen kommer dem försöka kontra lite i början med snabba spelare som Sessegnon, Mclean o berahino men inte komma till så mycket, dock tillräckligt för att vinna lite tid o få med sig 1 poäng hem.

---------------

West brom - Manchester city X @4,00 7/10
Under 2,5 mål @ 2,05 7/10
Slutresultat 0-0 @13 2/10
Slutresultat 1-1 @8 3/10
West brom ö 2,5 kort @2,37 9/10 (!!)

Kör hårt boys!!

EDITERAD 2015-08-10 10.43:15

This is the stats tab
This is the post tip